boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Zwijnaarde

Boodschappen doen bij een supermarkt in Zwijnaarde? Wil je weten welkesupermarkt nu geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op Supermarktvergelijken.com vind je alle handige gegevens met betrekking tot supermarkten in Zwijnaarde. Probleemloos boodschappen zoals bijv. Roomboter, Ontbijtspek en Varkensgehakt of supermarkt-producten van erkende merken als Chaumes en Roosvicee via internet bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Jij checkt hier ook up-to date informatie over de nieuwste trend: online je boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 10 bezoeken in de maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €20 tot €25 per winkelbezoek. Wat sterk in opkomst is, is de supermarkt waar je online kan bestellen. Al duizenden consumenten doen hun aankopen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Waar kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Hieronder bekijk je de winkels. Tik op een zaak naar keuzen en doorzoek alle informatie. [jobs location=Zwijnaarde-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Zwijnaarde

Welke supermarkt is nu open in Zwijnaarde?

Snel een bezoekje aan de super brengen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Gelukkig: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij filialen van Plus, Albert Heijn, Coop, Jumbo maar ook Aldi en/of Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Dit is niet anders voor supers als Jan linders. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Handig: je kunt daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Bovenaan deze pagina zoek je de supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op een van de supers en check of de winkel open is of niet. Niet meer open? Niet getreurd. Jij kan de hele dag door boodschappen doen via internet. Werkt dat ook voor mij? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt zulzeke

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Zwijnaarde?

Is het buiten openingstijden? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de buurt van Oost-Vlaanderen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgservices. Alle producten als Theelichten en/of Verse cake van merken als Siderius of Noilly Prat op een door jou gekozen moment aan huis bezorgd. Dat is toch geweldig? Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Vaak heb je alle (verse) boodschappen voordelig en snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Niet vergeten: → Kijk naar online supermarkten in de buurt van Oost-Vlaanderen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt zuidschote.

Pick Up Point Zwijnaarde

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgers? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Zwijnaarde een uitkomst. Jij gebruikt dan de voordelen van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. Eigenlijk alle producten als Bier en sterke drank en aperitieven tot Grote koeken en artikelen van onder andere Natusan en Pauwel, kun je zonder kosten ophalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Let op: ontbreekt het je aan tijd? Probeer daarvoor zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus, Rundergehaktbal met hopjesjus Blauwe bliksem met peer of Broodje Salami. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Zwijnaarde

Leave a Comment