boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Zuienkerke

Zoek je de beste supermarkt in Zuienkerke? Erachter komen welke super nu open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hieronder tref je alle handige feiten met betrekking tot supermarkten in Zuienkerke. Zonder problemen boodschappen als bijv. Rivella, Asperge en artisjok en selderij en Frisse fruitdrank of boodschappen van betrouwbare merken als Great American en Alpro op internet kopen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook praktische tips over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 bezoeken in de week. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentdaarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden boodschappers doen hun aankopen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Weten welke super op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik tijdens speciale dagen shoppen? En niet onbelangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Hieronder bekijk je alle supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en zoek naar meer details. [jobs location=Zuienkerke-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Zuienkerke

Welke supermarkt is nu open in Zuienkerke?

Snel een supermarkt vinden om te shoppen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu geopend? Goed nieuws: de supers in deze regio werken met vrij lange openingstijden. Bij shops van Spar, Albert Heijn, Plus, Jumbo en natuurlijk Aldi en/of Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde geldt voor supermarkten als Dekamarkt. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Vaak kan je daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Bovenaan deze pagina kun je supermarkten bekijken die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en bekijk of de winkel open is of niet. Niet meer open? Niet getreurd. Je kunt op jouw tijd de internet-supermarkt bezoeken. Meer info? Lees verderop meer over deze service. Nu ook online: alles over Supermarkt zonnegem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Zuienkerke?

Is het buiten openingstijden? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van West-Vlaanderen vind je steeds meer opties voor bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Spijsvertering en/of Theelichten van A-merken als Asbal en Big Tom eenvoudig bij jou thuisbezorgd. Hoe handig is dat? De keuze is aan jou: bezorgen of afhalen. Niet zelden heb jij jouw order razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Waarom kiezen voor de supermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind en vergelijk alle supers

ZIe of jouw supermarkt open is

Ook de online supers

Bespaar op de kassabon

* Mis dit niet: → Bekijk online supermarkten in en rondom West-Vlaanderen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt zomergem.

Pick Up Point Zuienkerke

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een bezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Zuienkerke ideaal voor jou. Jij gebruikt dan het comfort van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Taartversiering t/m Speciaal bieren en goederen van topmerken als Beluga en Duo Penotti, haal jij gewoon af bij een supermarkt ophaalpunt. Advies: geen tijd om te koken? Scoor dan een magnetronmaaltijd als Romige pasta met Hollandse garnalen en broccoli, Boe­ren­kool­stoof met ei of Penne pesto, kip, groene groenten. 10 minuutjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Zuienkerke

Leave a Comment