boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Zottegem

Meteen shoppen bij een supermarkt in Zottegem? Benieuwd welke super op dit moment open is, of waar je op zondag terecht kan? Hier vind jij alle handige informatie over de supermarkten in Zottegem. Probleemloos boodschappen zoals bijv. Tandenborstel, Lenzenvloeistof en Pilsener bier of items van bijvoorbeeld EOS en Sunmaid online kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook handige informatie over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 10 bezoeken in de maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 tot €30 per bestelling. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Opvallend veel supermarkt-bezoekers gebruiken de online supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Uitzoeken welke super op dit moment geopend is? Waar kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Hieronder doorzoek de verschillende aanbieders. Kies een geschikt bedrijf en spot meer details. [jobs location=Zottegem-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Zottegem

Welke supermarkt is nu geopend in Zottegem?

Op dit moment boodschappen doen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij bedrijven als Coop, Spar, Albert Heijn, Jumbo of bijv. Lidl en Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Ook het geval voor onder andere Hoogvliet. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Scroll naar boven, daar tref je alle supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en lees meer over of de super momenteel open is. Niet meer open? Schrik niet. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen doen via internet. Meer weten? Rechts tref je aanvullende details. Ook interessant: Supermarkt zolder

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Zottegem?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je 24/7 boodschappen bestellen. In en rondom Oost-Vlaanderen vind je steeds meer opties voor supers die bij je thuiskomen. Alles wat je nodig hebt; Serviesgoed en bestek en Rookvlees van top-merken als Boulevard en/of Van Wijngaarden binnen 24 uur bij jou afgeleverd aan huis. Dat is toch geweldig? Maak zelf een keuze tussen bezorgen of afhalen. Bij veel supers heb je de boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De pluspunten van de supermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Check alle supermarkten

Vind openingstijden

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Tip: → Kijk naar online supermarkten in de provincie Oost-Vlaanderen. Lees nu ook alles over Online supermarkt zingem.

Pick Up Point Zottegem

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgdienst? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Zottegem erg relevant voor jou. Je hebt dan het comfort van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een moment dat jou uitkomt. Eigenlijk alle producten als Mangosap t/m Cranberrysap en artikelen van betrouwbare merken als Glenlivet en Tito’s, kun je zonder kosten ophalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een kant-en-klaar maaltijd als Pangasius met roergebakken groenten, Biogarde of Broodje Boeren Ham. Koken is niet nodig, even opwarmen en je kan al aan tafel gaan.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Zottegem

Leave a Comment