boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Zolder

Op zoek naar een supermarkt in Zolder? Wil je weten welkesupermarkt momenteel geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Onderaan de pagina vind jij vergelijkingen en data betreffende supermarkten in Zolder. Direct boodschappen als Pincet, Conditioner en Aardappelkruiden of supermarkt-producten van topmerken als Winemaker’s Lot en Thai Dancer op internet kopen en bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook meer gegevens over opties m.b.t. online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. En vaak ook: gemiddeld zo’n 12 bezoekjes per maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per bestelling. Een interessante trend is zeker ook de online supermarkt. Een groeiend aantal consumenten doen hun aankopen online, en kiezen voor thuisbezorging. Benieuwd welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij welke winkels kan ik tijdens speciale dagen shoppen? En welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Beneden check je alle supermarkten in jouw omgeving. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Zolder-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Zolder

Welke supermarkt is nu geopend in Zolder?

Op dit moment een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: de supers in deze regio werken met klantvriendelijke openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Plus, Coop, Spar en Aldi en de Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde geldt voor filialen van Ekoplaza. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie tref je alle supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en bekijk of de winkel open is of niet. Is de super al dicht? Geen paniek! Jij kan de hele dag door bestellen bij een van de online supers. Kan ik dat ook? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Lees ook meer over Supermarkt zichen-zussen-bolder

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Zolder?

Is het buiten openingstijden? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In en rondom Limburg vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Leverworst of Koolzuurhoudend van A-merken als Tepe en Crispy vlug en voordelig thuis afgeleverd. Wat kan er prettiger zijn? Kies zelf voor bezorgen of afhalen. Bij veel internet-supers heb je alle (verse) boodschappen voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind alle belangrijke supers

Bekijk openingstijden

Supermarkt webwinkels

Check de beste aanbiedingen

* Hint: → Kijk naar online supermarkten in de buurt van Limburg. Of lees meer over Online supermarkt zeveren.

Pick Up Point Zolder

Wil jij online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgers? In dat geval zijn de pick-up points in Zolder een bruikbaar alternatief. Je hebt dan de vele voordelen van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een tijdstip dat het jou schikt. Eigenlijk alle producten als Ontbijtspek t/m Krant en Tijdschrift en spullen van erkende merken als Harbour Seafood of Kaas in ’t Bakkie, haal je moeiteloos op bij een supermarkt ophaalpunt. Misschien relevant voor jou: geen tijd om te koken? Koop dan zo’n kant-en-klaar maaltijd als Tataki van witte tonijn met 4 soorten sesamzaadjes, Rabarbercompote of Groenteburger, prei, aardappelen. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en dan alleen nog even de tafel dekken.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Zolder

Leave a Comment