boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Zoersel

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Zoersel? Benieuwd welke super momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Hieronder vind je de meeste info met betrekking tot supermarkten in Zoersel. Lekker makkelijk boodschappen zoals bijv. Rundervinken, Keukentextiel en Overgang of producten van A-merken als AHG en Body Impact op internet kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook handige gegevens over de nieuwste trend: online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 bezoeken in de maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per bestelling. Een interessante trend is de internet-supermarkt. Steeds meer boodschappers bezoeken de internet-supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Benieuwd welke supermarkt vanavond nog open is? Bij welke supermarkt kan ik tijdens speciale dagen boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onderaan tref je de winkels. Selecteer een winkel en vind meer details. [jobs location=Zoersel-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Zoersel

Welke supermarkt is nu geopend in Zoersel?

Vanmiddag of vanavond nog een supermarkt vinden om te shoppen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: de lokale supermarkten hanteren flexibele openingstijden. Bij locaties van Plus, Spar, Jumbo, Albert Heijn maar ook Aldi en Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Regelmatig geldt dat ook voor winkels als Dirk. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Handig: je kunt daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie ontdek jij supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op een van de supers en ontdek of de winkel nu geopend is. Is de super al dicht? Geen nood. Jij kan de hele dag door online boodschappen doen.Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Ook interessant: Supermarkt zichem

Welke supermarkt is op zondag open?

  • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
  • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
  • Veel AH winkels hebben een koopzondag
  • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
  • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Zoersel?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In en rondom Antwerpen merken we een groeiend aantal boodschappen bezorgdiensten. Alle boodschappen als Oosters en Broodbeleg van top-merken als Solan de Cabras en Pure Leaf zonder problemen bij jou afgeleverd aan huis. Hoe handig is dat? Jij kiest zelf: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Dikwijls heb je de gehele bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

  • Geen gedoe meer met tassen of kratten
  • Je zit niet vast aan de openingstijden
  • Het scheelt erg veel tijd en energie
  • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
  • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supermarkten

Vind openingstijden

Webshops van supers

Online aanbiedingen bekijken

* Handig: → Vergelijk alle online supermarkten in de omgeving van Antwerpen. Of lees meer over Online supermarkt zeveneken.

Pick Up Point Zoersel

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Zoersel een prima methode. Jij gebruikt dan de meerwaarde van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een door jou gekozen moment. Alle boodschappen, van Zonnebrand t/m Weerstand en energie en alles van A-merken als Hairwonder en De Appelaere, kun je gemakkelijk afhalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Handig: houd je niet van koken? Bestel dan een warme maaltijd als Aardappelsoep met zalm en Hollandse garnalen, Omelet in champignonsaus of Nasi goreng, quorn, satésaus. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en smullen maar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

  • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
  • Niet wachten op een bezorger
  • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
  • Binnen een paar minuten weer op de weg
  • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Zoersel

Leave a Comment