boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Zichem

Boodschappen doen bij een supermarkt in Zichem? Benieuwd welke supermarkt vandaag open is, of welke op zondag open zijn? Op deze website vind je vergelijkingen en gegevens wat betreft supermarkten in Zichem. Nu boodschappen als bijv. Inlegkruisjes, Sigaren en Frituursnacks of artikelen van onder andere Compeed en Snack to Meat via internet bestellen en bezorgen? Je vindt daar ook meer tips over opties m.b.t. online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 – 12 keer per maand De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per bezoek. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Opvallend veel consumenten bestellen online, en laten de boodschappen bezorgen. Weten welke super nu open is? Waar kan ik op zondag de boodschappen bestellen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Onder deze pagina ontdek je de winkels. Selecteer een winkel en vind praktische details. [jobs location=Zichem-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Zichem

Welke supermarkt is nu geopend in Zichem?

Direct de supermarkt bezoeken? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu geopend? Een groot voordeel: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Albert Heijn, Coop, Spar of bijv. Lidl en de Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Regelmatig geldt dat ook voor winkels als Deen. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Vaak kan je daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Met behulp van de winkelzoeker tref je alle supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op een van de supers en check of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Niet meer open? Geen paniek! Je kunt waar en wanneer je maar wil gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Rechts tref je aanvullende details. Lees ook meer over Supermarkt zetrud-lumay

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Zichem?

Is de supermarkt gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van Vlaams Brabant vinden we meer en meer bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Kerriesoep of Nasi van geliefde merken als Liga of KidsClin binnen 24 uur bij jou afgeleverd aan huis. Wie wil dat nu niet? Jij kiest zelf: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Meesetal heb jij alle boodschappen de volgende dag in huis.

De eenvoud van een supermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vergelijk alle supermarkten

Check de openingstijden

Alle internet supermarkten

Check de beste aanbiedingen

* Niet vergeten: → Zoek online supermarkten in de buurt van Vlaams Brabant. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt zemst.

Pick Up Point Zichem

Wil jij online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgdienst? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Zichem wat voor jou. Je hebt dan de pluspunten van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. De meeste boodschappen zoals Paprika en avocado en mais tot Vleeskruiden en spullen van erkende merken als Hipp of Silx, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt ophaalpunt. Mis dit niet: chronisch tijdgebrek? Kies dan ook voor een vriesverse maaltijd als Gravad lax, Kersenpannenkoek of Stamppot Zuurkool met appel. Een paar minuten opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Zichem

Leave a Comment