boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Zétrud-Lumay

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Zétrud-Lumay? Direct achterhalen supermarkt momenteel geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze website tref je alle relevante data over de supermarkten in Zétrud-Lumay. Snel en eenvoudig boodschappen zoals bijvoorbeeld Pangasius, Italiaanse diepvries maaltijd en Allesreiniger of items van onder andere Vanderbilt en 4-Travel via internet inkopen en bezorgen? Jij checkt hier ook uitgebreide tips over de nieuwste trend: boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. En vaak ook: gemiddeld zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €30 tot €35 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentdaarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden consumenten kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt vandaag open is? Bij welke supermarkt kan ik op zondagen de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden tref je de winkels. Tik op een zaak naar keuzen en check meer details. [jobs location=Zétrud-Lumay-Waals Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Zétrud-Lumay

Welke supermarkt is nu open in Zétrud-Lumay?

Op dit moment een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment open? Pluspunt: de supers in deze regio werken met klantvriendelijke openingstijden. Bij locaties van Spar, Jumbo, Plus, Coop en bijvoorbeeld Aldi en de Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Dekamarkt. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot laat in de avond nog shoppen. Hierboven kun je supermarkten bekijken in jouw directe omgeving. Klik op jouw voorkeur en ontdek op dit moment open is. Al gesloten? Niet getreurd. Je kunt op elke minuut van de dag de internet-supermarkt bezoeken. Hoe dat werkt? Check het blok hiernaast voor meer info. Bekijk ook alle info over Supermarkt zellik

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Zétrud-Lumay?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de buurt van Waals Brabant merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgservices. Alles wat je nodig hebt; Salade of barbecue van bijvoorbeeld Cazes of Sinaspril handig bij jou afgeleverd aan huis. Hoe handig is dat? Vaak kies je zelf tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij de meeste supers heb jij alle artikelen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De voordelen van desupermarkt bezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind alle belangrijke supers

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen winkels online

Vind de voordeligste supermarkt

* Handig: → Bekijk online supermarkten in de omgeving van Waals Brabant. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt zegelsem.

Pick Up Point Zétrud-Lumay

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Zétrud-Lumay erg relevant voor jou. Je hebt dan de meerwaarde van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Schoonmaakdoekjes tot Kiemgroente en alles van vertrouwde merken als Groenland of Clipper, kun je zonder kosten ophalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Hint: heb je weinig tijd? Kies dan ook voor een ambachtelijke maaltijd als Taco met haring en avocado, Schnitzel pepersaus of Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen. Een kwestie van eventjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Zétrud-Lumay

Leave a Comment