boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Zellik

Meteen shoppen bij een supermarkt in Zellik? Wil je weten welkesupermarkt momenteel geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hieronder lees je alle handige feiten rondom supermarkten in Zellik. Wil jij boodschappen zoals Kleurpotloden, Vlokken en Gehakt of artikelen van vertrouwde merken als Chocolagendijk en Weetabix online kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook actuele nieuwsberichten over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij meer dan 100 bezoekjes per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 per bestelling. Een hype is momenteel ook online boodschappen doen. Al honderden supermarkt-bezoekers kopen de boodschappen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Uitzoeken welke supermarkt vanavond nog open is? Bij welke winkels kan ik met kerst of pasen boodschappen doen? En welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Beneden doorzoek je de supers. Tik op een zaak naar keuzen en vind alle informatie. [jobs location=Zellik-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Zellik

Welke supermarkt is nu open in Zellik?

Meteen een bezoekje aan de super brengen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment open? Gelukkig: veel shops in de omgeving hebben zeer flexibele openingstijden. Bij filialen van Coop, Plus, Spar, Albert Heijn en ook Aldi en Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor supers als Dirk. En dan vooral de winkels op A-locaties. Op reguliere dagen kan jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Klik op jouw voorkeur en raadpleeg of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Al gesloten? Schrik niet. Je kan nu 24/7 bestellen bij een van de online supers. Meer info? Lees er hiernaast meer over. Check ook alles over Supermarkt zedelgem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Zellik?

Is het buiten openingstijden? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de regio Vlaams Brabant zijn er steeds meer bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Borrelkaas of Boterhamworst van A-merken als Nicotinell en Driehoek voordelig aan huis bezorgd. Dat is toch geweldig? Je kan zelfs kiezen tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij de meeste supers heb jij de aankopen binnen 24 uur in huis.

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vergelijk alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Ook de online supers

Online aanbiedingen bekijken

* Let op: → Kijk naar online supermarkten in de streek Vlaams Brabant. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt zarlardinge.

Pick Up Point Zellik

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een bezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Zellik ideaal voor jou. Je geniet dan van het gemak van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point wanneer jij wilt. Eigenlijk alle producten als Koffiefilterzakjes t/m Diepvriesproducten en boodschappen van A-merken als Nestle en Montal, haal jij gewoon af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip: geen tijd om te koken? Probeer daarvoor zo’n ambachtelijke maaltijd als Gebakken scholfilet met paprikasaus, Zuurkoolstamppot of Broodje Tonijn Salade. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en je kan al aan tafel gaan.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Zellik

Leave a Comment