boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Zelem

Meteen shoppen bij een supermarkt in Zelem? Erachter komen welke supermarkt momenteel geopend is, of waar een koopzondag is? Op Supermarktvergelijken.com vind jij alle handige info wat betreft supermarkten in Zelem. Zonder problemen boodschappen als bijv. Gemengde sla, Zonnebrandcrème en Rundergehakt of boodschappen van welbekende merken als Bertolli en Brinta online inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook actuele details over de trends rondom online je boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 keer per week De uitgaven bedragen al gauw €35 tot €40 per bezoek. Een trend van de laatste maanden is daarnaast online boodschappen bestellen. Steeds meer boodschappers gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Nieuwsgierig welke supermarkt de komende uren geopend is? Waar kan ik op zondagen terecht?Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Onder deze pagina vind je de winkels. Tik op een zaak naar keuzen en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Zelem-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Zelem

Welke supermarkt is nu geopend in Zelem?

Direct boodschappen doen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu geopend? Goed nieuws: de supers hier hebben ruime openingstijden. Bij shops van Coop, Spar, Albert Heijn, Jumbo of bijv. Aldi en de Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde verhaal voor supermarkten als Jan linders. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Vaak kan je daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie vind je supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op een van de supers en bekijk op dit moment open is. Is de super al dicht? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag bestellen bij een van de online supers. Werkt dat ook voor mij? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Zie ook onze blog over Supermarkt zaventem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Zelem?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. Rondom Limburg constateren we opvallend veel supermarkt bezorgservices. Alles wat je nodig hebt; Speculaas en/of Oog van bijvoorbeeld Piccini en/of Beckers zonder problemen laten bezorgen wanneer jij wil. Ontdek nu zelf het gemak! Het is jouw feestje: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Niet zelden heb jij de aankopen voordelig en snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Ook de online supers

Bekijk alle acties

* Mis dit niet: → Bezoek direct online supermarkten in de omgeving van Limburg. Of lees meer over Online supermarkt zandvoorde-zonnebeke.

Pick Up Point Zelem

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgers? Dan is de optie voor een pick-up point in Zelem een uitkomst. Jij benut dan de meerwaarde van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Brie en camembert t/m Vaatwas en artikelen van topmerken als Domaine of Ouwehand, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt ophaalpunt. Niet vergeten: schiet koken er bij jou vaak in? Scoor dan een koelverse maaltijd als Broccolicrèmesoep met paling en amandelen, Couscous, kip, mergueze worst of Broodje Paté. Koken is niet nodig, even opwarmen en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Zelem

Leave a Comment