boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Zaventem

Boodschappen doen bij een supermarkt in Zaventem? Wil je weten welkesuper op dit moment open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op Supermarktvergelijken.com tref je vergelijkingen en data over de supermarkten in Zaventem. Zonder problemen boodschappen als bijvoorbeeld Chocoladepasta, Likeuren en Kinderkaas of items van erkende merken als Remy Martin en Catisfactions online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook alle nieuwsberichten over de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 10 bezoeken in de maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 per bezoek. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden huishoudens doen hun aankopen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Weten welke supermarkt(en) nu open is? Bij welke supermarkt kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden tref je de winkels. Kies een geschikt bedrijf en vind bruikbare informatie. [jobs location=Zaventem-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Zaventem

Welke supermarkt is nu open in Zaventem?

Snel boodschappen doen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu geopend? Goed nieuws: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij bedrijven als Coop, Albert Heijn, Plus, Spar of bijv. Aldi en de Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Jan linders. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten dicht bij jou in de buurt. Maak een keuze en lees meer over of de winkel nu geopend is. Dicht? Niet getreurd. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen doen via internet. Hoe dat werkt? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Zie ook onze blog over Supermarkt zandvliet

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Zaventem?

Sta je voor een dichte supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Dankzij het internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In en rondom Vlaams Brabant zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Kalfsvlees of Kippenvleugels en kluifjes van welbekende merken als Candy en/of Krisprolls lekker makkelijk thuis afgeleverd. Wat kan er prettiger zijn? Maak zelf een keuze tussen de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel internet-supers heb je jouw order de volgende dag in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je bespaart veel tijd
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Check alle supermarkten

Vind openingstijden

Boodschappen winkels online

Online aanbiedingen bekijken

* Let op: → Zoek online supermarkten in de buurt van Vlaams Brabant. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt zandbergen.

Pick Up Point Zaventem

Wil jij ook online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een bezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Zaventem wat voor jou. Jij gebruikt dan het grote gemak van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Boodschappen zoals Provencaalse kruidenmix t/m Plantverzorging en spullen van geliefde merken als Studio Line en Ligueil, haal je moeiteloos op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Mis dit niet: houd je niet van koken? Scoor dan een koelverse maaltijd als Garnalentaartje met groene asperges, Kipfilet in piri piri saus of Broodje Warm Vlees. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Zaventem

Leave a Comment