boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Zandhoven

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Zandhoven? Erachter komen welke supermarkt nu geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hier lees je vergelijkingen en feiten over de supermarkten in Zandhoven. Snel en gemakkelijk boodschappen als bijv. Slaatjes, Fruitshoot en Cadeautjes of items van onder andere Pure asia en Faber online kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je treft hier ook praktische gegevens over de nieuwste trend: online je boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 bezoeken in de week. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €35 tot €40 per bezoek. Een interessante trend is de supermarkt waar je online kan bestellen. Al honderden supermarkt-bezoekers maken er gebruik van, en kiezen voor thuisbezorging. Wil jij weten welke super vanavond nog open is? Bij welke supers kan ik met de feestdagen mijn boodschappen inslaan? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? In het midden van de pagina vind je de winkels. Kies een winkel en doorzoek alle informatie. [jobs location=Zandhoven-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Zandhoven

Welke supermarkt is nu open in Zandhoven?

Vandaag nog boodschappen inslaan? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met vrij lange openingstijden. Bij filialen van Spar, Jumbo, Albert Heijn, Coop en Aldi en/of Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor bijvoorbeeld Hoogvliet. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze supermarkt-zoeker kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Selecteer een supermarkt en check of de super de deuren geopend heeft. Niet meer open? Geen paniek! Je kunt waar en wanneer je maar wil online boodschappen doen.Hoe dat werkt? Lees er hiernaast meer over. Bekijk ook alle info over Supermarkt yves-gomezee

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Zandhoven?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van Antwerpen merken we een groeiend aantal supers die thuisbezorging bieden. Alle denkbare boodschappen zoals Schoonmaakdoekjes en Weerstand en energie van onder andere Protos en/of ByeBites eenvoudig aan huis bezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Vaak kies je zelf tussen bezorgen of afhalen. Dikwijls heb je alle boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Bespaar op de kassabon

* Let op: → Check alle online supermarkten in en rondom Antwerpen. Of bekijk handige info over Online supermarkt xhendremael.

Pick Up Point Zandhoven

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de service aan huis? Dan is een supermarkt pick-up point in Zandhoven een uitkomst. Je geniet dan van de vele voordelen van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Soep mix t/m Fond en producten van betrouwbare merken als Altaland en Van Loveren, haal je moeiteloos op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Handig: houd je niet van koken? Bestel dan een koelverse maaltijd als Dorade met venkel, Kipfilet, sperziebonen, gekookte aardappelen of Rode bieten met een speklap en jus. Een kwestie van eventjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Zandhoven

Leave a Comment