boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Yernée-Fraineux

Meteen shoppen bij een supermarkt in Yernée-Fraineux? Uitzoeken welke super nu open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze website lees jij alle relevante informatie betreffende supermarkten in Yernée-Fraineux. Zonder problemen boodschappen als bijvoorbeeld Tafeltextiel, Schoonmaakmiddelen en Boterhamworst of boodschappen van erkende merken als Wagner en Zuccardi online inkopen en bezorgen? Je vindt daar ook bruikbare nieuwsberichten over de nieuwe hype: online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 12 bezoekjes per maand. De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per bezoek. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Een groeiend aantal supermarkt-bezoekers maken er gebruik van, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Meer weten over welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op een feestdag mijn inkopen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onder deze pagina vind je de regionale supermarkten. Selecteer een winkel en zoek naar praktische details. [jobs location=Yernée-Fraineux-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Yernée-Fraineux

Welke supermarkt is nu open in Yernée-Fraineux?

Direct boodschappen doen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Pluspunt: de supers hier hebben prettige openingstijden. Bij winkels van Coop, Jumbo, Plus, Spar en Lidl en de Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Ook het geval voor winkels als Dekamarkt. Met name bij de grote filialen. Doorgaans kun jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Klik op jouw voorkeur en lees meer over of de winkel open is of niet. Ben je al te laat? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen doen via internet. Hoe dat werkt? Rechts tref je aanvullende details. Check ook alles over Supermarkt wulveringem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Yernée-Fraineux?

Een gesloten supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Rondom Luik kun je kiezen uit meerdere supers die thuisbezorging bieden. De meeste artikelen als Spinazie en prei en witlof en Voetverzorging van A-merken als Nando’s of Fat bastard gemakkelijk thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Je kan zelfs kiezen tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij de meeste supers heb jij de aankopen de volgende dag in huis.

De pluspunten van de supermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind en vergelijk alle supers

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen winkels online

Bekijk alle acties

* Mis dit niet: → Bezoek direct online supermarkten in en rondom Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt woumen.

Pick Up Point Yernée-Fraineux

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Yernée-Fraineux ideaal voor jou. Jij profiteert dan van de handigheid van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles wat je nodig hebt, van Droge worst tot Bad en alles van merken als Morubel en D&G, haal jij gewoon af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Tip: geen tijd om te koken? Probeer daarvoor zo’n koelverse maaltijd als Op de huidgebakken zeebaarsfilet met citroen-olijvenjus, Kippensoep of Broodje Kip Kerrie. Een kwestie van eventjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Yernée-Fraineux

Leave a Comment