boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Xhendremael

Meteen shoppen bij een supermarkt in Xhendremael? Direct achterhalen super vandaag geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hieronder tref jij de meeste info betreffende supermarkten in Xhendremael. Eenvoudig boodschappen zoals bijv. Indiaas, Rijst maaltijden en Ansichtkaarten of artikelen van vertrouwde merken als Nonino en Marrouche via internet bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook alle informatie over opties m.b.t. online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 120 bezoeken per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €35 tot €40 per aankoop. Een trend van de laatste maanden is ook online boodschappen doen. Meer en meer boodschappers bezoeken de internet-supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Uitzoeken welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke supers kan ik op zondagen boodschappen doen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Hieronder check je de beste supers uit de buurt. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Xhendremael-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Xhendremael

Welke supermarkt is nu geopend in Xhendremael?

Direct een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: de supers in deze regio werken met ruime openingstijden. Bij shops van Coop, Jumbo, Spar, Albert Heijn en natuurlijk Lidl en de Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde verhaal voor supers als Dirk. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze zoekfunctie tref je alle supermarkten in de regio. Klik op een van de supers en check op dit moment open is. Niet meer open? Geen nood. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Kan ik dat ook? Lees verderop meer over deze service. Bekijk ook alle info over Supermarkt wulpen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Xhendremael?

Is de winkel niet geopend? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. Rondom Luik kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Spaarlampen en/of Fris & fruitige witte wijn van onder andere Rosanti en Brouwerij Kees binnen 24 uur bij jou afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Dikwijls heb je de boodschappen verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind en vergelijk alle supers

Bekijk openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar geld op je boodschappen

* Tip: → Kijk naar online supermarkten in de streek Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt wortel.

Pick Up Point Xhendremael

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Xhendremael een uitkomst. Je geniet dan van het gemak van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een door jou gekozen moment. Alles wat je nodig hebt, van Vegetarische producten t/m Soepen en boodschappen van merken als Mrs Crimble’s of Bionade, haal je moeiteloos op bij het supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: heb je weinig tijd? Bestel dan een ambachtelijke maaltijd als Kabeljauw met mosterd, Kip in rozemarijnsaus, broccoli, aardappelpuree of Broodje Brie. Koken is niet nodig, even opwarmen en geniet van een heerlijk diner.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Xhendremael

Leave a Comment