boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Xhendelesse

Een supermarkt bezoeken in Xhendelesse? Erachter komen welke supermarkt nu geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze pagina vind jij alle bruikbare details m.b.t. supermarkten in Xhendelesse. Eenvoudig boodschappen zoals Keukenreiniger, Producten en Nasiblok/ bamischijf of boodschappen van welbekende merken als Teeling en Broesko online kopen en bezorgen? Je vindt hier ook actuele gegevens over mogelijkheden met betrekking tot de boodschappen online bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. En vaak ook: gemiddeld zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €27,50 per boodschappenlijstje. Wat jij eens moet proberen is de internet-supermarkt. Een groeiend aantal supermarkt-bezoekers bestellen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Waar kan ik op een feestdag boodschappen doen? En ook handig: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Hieronder doorzoek je supers bij jou in de buurt. Kies een winkel en zoek naar meer details. [jobs location=Xhendelesse-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Xhendelesse

Welke supermarkt is nu open in Xhendelesse?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen inslaan? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag open? Een groot voordeel: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Plus, Coop, Albert Heijn of bijv. Aldi en/of Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit is niet anders voor bijvoorbeeld Dirk. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Op reguliere dagen kan jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Selecteer een supermarkt en ontdek of de winkel nu geopend is. Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt waar en wanneer je maar wil bestellen bij een van de online supers. Meer weten? Lees er hiernaast meer over. Bekijk ook alle info over Supermarkt woumen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Xhendelesse?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In en rondom Luik vinden we meer en meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle benodigde boodschappen als Vleeskruiden en Waspoeder van betrouwbare merken als Rawson’s Retreat of Axe wanneer jij wil laten bezorgen wanneer jij wil. Wie wil dat nu niet? Jij kiest zelf: de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel supers heb je de boodschappen voordelig en snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Check de openingstijden

Alle internet supermarkten

Online aanbiedingen bekijken

* Advies: → Kijk naar online supermarkten in de provincie Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt wortegem-petegem.

Pick Up Point Xhendelesse

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorger? Dan is een supermarkt pick-up point in Xhendelesse wat voor jou. Je hebt dan de voordelen van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Rundervink tot Mosterdzaad en artikelen van onder andere Hyperfree en Sinaspril, pik jij vaak gratis op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip: geen tijd om te koken? Probeer daarvoor zo’n magnetronmaaltijd als Haringcrostini met venkel, Koolvis, broccoli, kruidenpuree of Snijbonen met een kipfilet. Een paar minuten opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Xhendelesse

Leave a Comment