boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Wortel

Een supermarkt bezoeken in Wortel? Benieuwd welke super vandaag open is, of waar je op zondag terecht kan? Op Supermarktvergelijken.com vind jij alle belangrijke details rondom supermarkten in Wortel. Vandaag nog boodschappen zoals bijv. Half om half gehakt, Snijworst en Haar of boodschappen van topmerken als Two cows en Wilhelmina via internet inkopen en bezorgen? Je treft hier ook meer data over opties m.b.t. online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 tot 3 maal per week De supermarktbon ligt al gauw op €35 tot €40 per bezoek. Wat sterk in opkomst is, is de supermarkt waar je online kan bestellen. Opvallend veel boodschappers gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Benieuwd welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke winkels kan ik op een feestdag shoppen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? In het midden van de pagina check je supermarkten in jouw eigen regio. Tik op een zaak naar keuzen en vind meer details. [jobs location=Wortel-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Wortel

Welke supermarkt is nu open in Wortel?

Vanmiddag of vanavond nog de supermarkt bezoeken? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Pluspunt: de lokale supermarkten hanteren vrij lange openingstijden. Bij winkels van Plus, Spar, Jumbo, Albert Heijn maar ook Lidl en/of Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit is niet anders voor supers als Jan linders. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Vaak kan je daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Met behulp van de winkelzoeker tref je alle supermarkten die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en ontdek of de winkel open is of niet. Niet meer open? Geen paniek! Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen doen via internet. Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Ook interessant: Supermarkt wonck

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Wortel?

Is het buiten openingstijden? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de buurt van Antwerpen kun je kiezen uit meerdere supers die thuisbezorging bieden. Alle boodschappen als Kinderkoekje en/of Haardhout van welbekende merken als AMcare en Den Eelder gemakkelijk aan huis bezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Je kan zelfs kiezen tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel aanbieders heb jij jouw order binnen 24 uur in huis.

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vergelijk alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Alle internet supermarkten

Bespaar geld op je boodschappen

* Let op: → Zoek online supermarkten in de regio Antwerpen. Of bekijk handige info over Online supermarkt wolvertem.

Pick Up Point Wortel

Direct online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorger? Dan is een supermarkt pick-up point in Wortel erg relevant voor jou. Je hebt dan de meerwaarde van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een moment dat jou uitkomt. Alles van Containerzakken t/m Leverpastei en artikelen van welbekende merken als Pannier en Aliwen, pik jij vaak gratis op bij het supermarkt afhaalpunt. Hint: geen tijd om te koken? Koop dan zo’n koelverse maaltijd als Gepocheerde rode poon met mosterdsaus, Gebakken heek met béarnaisesaus en een groentenrisotto van zilvervliesrijst of Broodje Pain D’Ardenne. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en je kan al aan tafel gaan.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Wortel

Leave a Comment