boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Wortegem-Petegem

Boodschappen doen bij een supermarkt in Wortegem-Petegem? Benieuwd welke super nu geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hieronder lees jij vergelijkingen en feiten wat betreft supermarkten in Wortegem-Petegem. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen zoals bijvoorbeeld Papier, Toiletverfrisser en Basmati rijst of boodschappen van A-merken als Dilmah en Fish and Food online inkopen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook actuele gegevens over boodschappen doen bij de online supermarkt en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt meer dan 100 bezoekjes per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €25 per boodschappenlijstje. Wat sterk in opkomst is, is zeker ook de online supermarkt. Meer en meer supermarkt-bezoekers doen hun aankopen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt(en) vandaag open is? Waar kan ik met de feestdagen shoppen? Ook interessant: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Zometeen ontdek je de supers. Tik op een zaak naar keuzen en doorzoek meer details. [jobs location=Wortegem-Petegem-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Wortegem-Petegem

Welke supermarkt is nu geopend in Wortegem-Petegem?

Vanmiddag of vanavond nog de supermarkt bezoeken? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: de supers in deze regio werken met ruime openingstijden. Bij shops van Spar, Jumbo, Coop, Plus en ook Aldi en/of Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld Ekoplaza. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Op reguliere dagen kan jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Hierboven tref je alle supermarkten in jouw directe omgeving. Selecteer een supermarkt en ontdek of de winkel open is of niet. Ben je al te laat? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt – wanneer jij dat wil – de internet-supermarkt bezoeken. Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Lees ook meer over Supermarkt wommersom

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Wortegem-Petegem?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In en rondom Oost-Vlaanderen vind je steeds meer opties voor bezorgservices. Alle producten als Gemengde sla en Gemengde drop van bijvoorbeeld Pledge of Seef simpel en snel bij jou thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Je kan zelfs kiezen tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Niet zelden heb jij alle (verse) boodschappen de volgende dag in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind alle belangrijke supers

Bekijk openingstijden

Boodschappen winkels online

Check de beste aanbiedingen

* Advies: → Vind online supermarkten in de streek Oost-Vlaanderen. Of lees meer over Online supermarkt wolkrange.

Pick Up Point Wortegem-Petegem

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op een bezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Wortegem-Petegem erg relevant voor jou. Je maakt dan gebruik van de vele voordelen van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point wanneer jij wilt. Eigenlijk alle producten als Kipfilet t/m Yoghurtijs en boodschappen van topmerken als Oreo en The Macallan, haal jij gewoon af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: ontbreekt het je aan tijd? Koop dan zo’n kant-en-klaar maaltijd als Gegratineerde zalm met spinazie, Sucade Hollandaise of Linzensoep met bleekselderij. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Wortegem-Petegem

Leave a Comment