boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Wonck

Op zoek naar een supermarkt in Wonck? Erachter komen welke super vandaag geopend is, of waar een koopzondag is? Hier tref jij de meeste info rondom supermarkten in Wonck. Eenvoudig boodschappen zoals bijvoorbeeld Gembersiroop, Tandpasta en Volle melk of supermarkt-producten van onder andere Breaker Bay en Guhl online inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide details over de trends rondom online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 120 bezoeken per jaar. We spenderen gemiddeld €25 tot €30 per winkelbezoek. Een trend van de laatste maanden is ook online boodschappen doen. Meer en meer mensen bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Uitzoeken welke supermarkt(en) nu open is? Waar kan ik met de feestdagen shoppen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Hieronder bekijk je alle supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en spot alles wat je moet weten. [jobs location=Wonck-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Wonck

Welke supermarkt is nu geopend in Wonck?

Vandaag nog boodschappen inslaan? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij winkels van Jumbo, Albert Heijn, Plus, Spar of bijv. Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde verhaal voor supermarkten als Dekamarkt. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Op reguliere dagen kan jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker tref je alle supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op een van de supers en lees meer over of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Al gesloten? Geen nood. Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Werkt dat ook voor mij? Check het blok hiernaast voor meer info. Nu ook online: alles over Supermarkt woesten

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Wonck?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In en rondom Luik constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Lang-houdbare producten of Leverpastei van merken als Rodet of Total probleemloos bij jou afgeleverd aan huis. Wie wil dat nu niet? De keuze is aan jou: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel internet-supers heb je alle artikelen verrassend snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt aan huis

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind alle belangrijke supers

Vind openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar geld op je boodschappen

* Advies: → Kijk naar online supermarkten in en rondom Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt wintershoven.

Pick Up Point Wonck

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op een bezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Wonck een uitkomst. Je hebt dan de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles van Baby tot Fruitshoot en spullen van bijvoorbeeld Sanex en Waterloo, haal je moeiteloos op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Hint: schiet koken er bij jou vaak in? Scoor dan een warme maaltijd als Gegrilde poon met knoflook en tijm, Runderlapje met jus, bloemkool en gekookte aardappelen of Broodje Gekookte Ham. 10 minuutjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet wachten op een bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Wonck

Leave a Comment