boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Wommersom

Een supermarkt bezoeken in Wommersom? Nieuwsgierig welke super nu open is, of waar een koopzondag is? Op deze pagina vind jij alle relevante data wat betreft supermarkten in Wommersom. Nu boodschappen als bijvoorbeeld Ijsje, Pincet en Spareribs en sate of items van betrouwbare merken als Gordon’s en Valdispert online kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook meer data over opties m.b.t. boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 12 bezoekjes per maand. De uitgaven bedragen al gauw €30 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is de supermarkt waar je online kan bestellen. Al duizenden Nederlanders maken er gebruik van, en laten de boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt op dit moment geopend is? Waar kan ik op een feestdag boodschappen doen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onder deze pagina doorzoek je supers bij jou in de buurt. Klik op een shop en check alles wat je moet weten. [jobs location=Wommersom-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Wommersom

Welke supermarkt is nu geopend in Wommersom?

Snel een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Handig: veel shops in de omgeving hebben zeer aangename openingstijden. Bij shops van Jumbo, Plus, Spar, Albert Heijn en natuurlijk Aldi en de Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit is niet anders voor onder andere Ekoplaza. En dan vooral de winkels op A-locaties. Meestal kan je hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Bovenaan deze pagina zoek je de supermarkten dicht bij jou in de buurt. Maak een keuze en ontdek op dit moment open is. Dicht? Maak je niet druk. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Werkt dat ook voor mij? Lees er hiernaast meer over. Nu ook online: alles over Supermarkt wodecq

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Wommersom?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de regio Vlaams Brabant zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Vleessalades of Sushi rijst van geliefde merken als Paschka of Betsie’s eenvoudig laten bezorgen wanneer jij wil. Hoe handig is dat? De keuze is aan jou: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel internet-supers heb je alle (verse) boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supers bij jou in de buurt

Alle openingstijden op 1 plek

Webshops van supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Handig: → Kijk naar online supermarkten in en rondom Vlaams Brabant. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt winksele.

Pick Up Point Wommersom

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Wommersom een bruikbaar alternatief. Je hebt dan de vele voordelen van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een door jou gekozen moment. Alles van Lemon t/m Luxe chocolade en goederen van betrouwbare merken als Lindt en Total, kun je gemakkelijk afhalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Handig: chronisch tijdgebrek? Bestel dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Palingsalade, Kip in roomsaus of Broodje Bresaola. Even de magnetron in, en smullen maar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Wommersom

Leave a Comment