boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Wolkrange

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Wolkrange? Erachter komen welke supermarkt momenteel geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op Supermarktvergelijken.com lees je alle relevante data betreffende supermarkten in Wolkrange. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals Ham, Hugo en wijncocktail en Gourmet of supermarkt-producten van erkende merken als Jungle Formula en Caprice de Clementin online kopen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook uitgebreide informatie over de nieuwe hype: online boodschappen bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer meer dan 100 bezoekjes per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €22,50 per bezoekje. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Al duizenden mensen doen hun aankopen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Meer weten over welke super vandaag open is? Waar kan ik tijdens speciale dagen boodschappen doen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Beneden tref je de winkels. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Wolkrange-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Wolkrange

Welke supermarkt is nu open in Wolkrange?

Vandaag nog de supermarkt bezoeken? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: de lokale supermarkten hanteren ruime openingstijden. Bij bedrijven als Jumbo, Coop, Albert Heijn, Spar of bijv. Aldi en de Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Jan linders. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Scroll naar boven, daar kun je supermarkten bekijken die vlakbij zijn. Maak een keuze en achterhaal of de winkel open is of niet. Dicht? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Werkt dat ook voor mij? Zie het blok hiernaast. Check ook alles over Supermarkt winksele

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Wolkrange?

Is de supermarkt gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de regio Luxemburg vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Rosti en Lasagne van bijvoorbeeld Cielo d’or en Meesterstuk wanneer jij wil thuis afgeleverd. Een uitkomst voor velen! Maak zelf een keuze tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij de meeste supers heb jij je bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Supermarkt webwinkels

Bespaar op de kassabon

* Hint: → Bezoek direct online supermarkten in de buurt van Luxemburg. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt wimmertingen.

Pick Up Point Wolkrange

Direct online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een thuisbezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Wolkrange een prima methode. Je maakt dan gebruik van de voordelen van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles wat je nodig hebt, van Provencaalse kruidenmix t/m Lichtzoete witte wijn en producten van merken als Slimme Reus of Maja, haal je moeiteloos op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Goed om te weten: chronisch tijdgebrek? Bestel dan een warme maaltijd als Zeebaars met sinaasappel, dragon en zeezout, Bloemkool met rundvlees schotel of Broodje Zalm. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en geniet van een heerlijk diner.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Wolkrange

Leave a Comment