boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Wodecq

Op zoek naar een supermarkt in Wodecq? Direct achterhalen super momenteel geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina tref je alle bruikbare informatie m.b.t. supermarkten in Wodecq. Vandaag nog boodschappen als Keukentextiel, Rosé en Theelichten of producten van vertrouwde merken als Curver en Boulard online bestellen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook actuele data over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 tot 3 maal per week De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per bezoek. Wat sterk in opkomst is, is zeker ook de online supermarkt. Steeds meer boodschappers gebruiken de online supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Weten welke supermarkt(en) vandaag open is? Waar kan ik tijdens speciale dagen mijn boodschappen inslaan? En welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Hieronder ontdek je de lokale supers. Kies een geschikt bedrijf en check alles wat je moet weten. [jobs location=Wodecq-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Wodecq

Welke supermarkt is nu geopend in Wodecq?

Snel boodschappen doen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij shops van Jumbo, Coop, Spar, Albert Heijn en ook Aldi en de Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Deen. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Vaak kan je daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Hierboven kan jij supermarkten spotten die zich vlakbij bevinden.Maak een keuze en check of de super momenteel open is. Dicht? Schrik niet. Je kunt waar en wanneer je maar wil bestellen bij een van de online supers. Hoe dat werkt? Rechts tref je aanvullende details. Lees ook meer over Supermarkt winenne

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Wodecq?

Is de supermarkt gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Om en nabij Henegouwen vind je steeds meer opties voor bezorgservices. De meeste artikelen als Sperziebonen en peulvruchten en Vanille vla van onder andere Davitamon of Tsatsoulis vlug en voordelig thuis afgeleverd. Een uitkomst voor velen! Vaak kies je zelf tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij de meeste supers heb jij alle boodschappen de volgende dag in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supers bij jou in de buurt

Bekijk openingstijden

Boodschappen winkels online

Online aanbiedingen bekijken

* Advies: → Zoek online supermarkten in de streek Henegouwen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt wilsele.

Pick Up Point Wodecq

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? In dat geval zijn de pick-up points in Wodecq een uitkomst. Je maakt dan gebruik van de vele voordelen van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alle boodschappen, van Naturel t/m Tandenborstels en boodschappen van vertrouwde merken als Imperial of Player’s, haal je zelf af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: geen tijd om te koken? Bestel dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Zeeduivelmedaillons met korianderpesto, Boerengehaktschotel met aardappelpuree-bieslook of Broodje Gekookte Worst. 10 minuutjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Wodecq

Leave a Comment