boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Wilrijk

Op zoek naar een supermarkt in Wilrijk? Wil je weten welkesupermarkt op dit moment open is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze website tref je alle belangrijke details wat betreft supermarkten in Wilrijk. Snel en eenvoudig boodschappen zoals Vlekverwijderaars, Biologische Producten en Suiker of boodschappen van geliefde merken als Fortuin en Yufka online kopen en bezorgen? Je vindt hier ook alle gegevens over de nieuwste trend: online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 10 bezoeken in de maand. We spenderen gemiddeld €35 tot €40 per bestelling. Wat jij eens moet proberen is de internet-supermarkt. Al honderden supermarkt-bezoekers kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij welke supers kan ik op zondag shoppen? En niet onbelangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Onder deze pagina ontdek je de winkels. Klik op een shop en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Wilrijk-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Wilrijk

Welke supermarkt is nu open in Wilrijk?

Snel boodschappen inslaan? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment geopend? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Plus, Coop, Spar of bijv. Aldi en/of Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor supermarkten als Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Op reguliere dagen kan jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Met behulp van de winkelzoeker kun je supermarkten bekijken dicht bij jou in de buurt. Klik op een van de supers en achterhaal of de super momenteel open is. Al gesloten? Maak je niet druk. Je kunt op elke minuut van de dag de internet-supermarkt bezoeken. De voordelen? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Check ook alles over Supermarkt willaupuis

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Wilrijk?

Een gesloten supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de omgeving van Antwerpen kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgservices. Alle boodschappen als Badkamerreiniger of Kervel van welbekende merken als Carbonell of No Salt op een door jou gekozen moment bij jou thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Het is jouw feestje: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Meesetal heb jij alle artikelen de volgende dag in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind en vergelijk alle supers

Check de openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar op de kassabon

* Handig: → Bezoek direct online supermarkten in en rondom Antwerpen. Of bekijk handige info over Online supermarkt wijshagen.

Pick Up Point Wilrijk

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Wilrijk wat voor jou. Jij gebruikt dan het grote gemak van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alle boodschappen, van Dipsauzen t/m Seroendeng en alles van merken als La Cuvee of Mouton Cadet, haal je zelf af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Advies: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een magnetronmaaltijd als Zeeduivel met gesmolten kruidenboter, Rundersaucijs in jus met bonne femme en hete bliksem of Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst. Een kwestie van eventjes opwarmen, en smullen maar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Wilrijk

Leave a Comment