boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Wijer

Zoek je de beste supermarkt in Wijer? Benieuwd welke super momenteel geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op Supermarktvergelijken.com tref jij alle bruikbare data wat betreft supermarkten in Wijer. Lekker makkelijk boodschappen als bijv. Koriander, Knackebrood en barbecue of boodschappen van erkende merken als Creamy Moments en El Pispa via internet bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook meer data over de trends rondom online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 bezoeken in de maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €22,50 per boodschappenlijstje. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Opvallend veel boodschappers doen hun aankopen online, en laten de boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt nu open is? Bij welke supers kan ik met de feestdagen de boodschappen bestellen? En niet onbelangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Onder deze pagina vind je alle supermarkten in jouw omgeving. Kies een geschikt bedrijf en doorzoek alle informatie. [jobs location=Wijer-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Wijer

Welke supermarkt is nu geopend in Wijer?

Meteen belangrijke boodschappen nodig? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment open? Gelukkig: veel shops in de omgeving hebben zeer klantvriendelijke openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Coop, Plus, Spar maar ook Aldi en de Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde geldt voor supermarkten als Deen. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Scroll naar boven, daar kan jij supermarkten spotten die vlakbij zijn. Selecteer een supermarkt en achterhaal op dit moment open is. Al gesloten? Maak je niet druk. Je kan nu 24/7 bestellen bij een van de online supers. Hoe dat werkt? Check het blok hiernaast voor meer info. Lees ook meer over Supermarkt wiesme

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Wijer?

Een gesloten supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In en rondom Limburg vinden we meer en meer bezorgdiensten. Alle producten als Pedaalemmerzakken en Weerstand en energie van betrouwbare merken als Concha y Toro en La Trappe wanneer jij wil aan huis bezorgd. Dat is toch geweldig? Jij kiest zelf: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Meesetal heb jij de gehele bestelling razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Niet vergeten: → Vergelijk alle online supermarkten in de streek Limburg. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt wielsbeke.

Pick Up Point Wijer

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een thuisbezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Wijer een prima methode. Je hebt dan de pluspunten van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op wanneer jij wilt. Alles wat je nodig hebt, van Pleisters tot Vrije uitloop eieren en artikelen van merken als Chan’s of Wahid, kun je gemakkelijk afhalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: geen tijd om te koken? Bestel dan een warme maaltijd als Griekse sardinespread, Nasi goreng of Broodje Oude Kaas. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en smullen maar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Wijer

Leave a Comment