boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Wijchmaal

Een supermarkt bezoeken in Wijchmaal? Benieuwd welke supermarkt vandaag geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Onderaan de pagina lees jij de meeste informatie over de supermarkten in Wijchmaal. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen zoals bijvoorbeeld Couscous, Rozemarijn en Varkenspoulet of items van geliefde merken als Molinari en Giant Steps via internet inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook handige details over de nieuwste trend: online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is de supermarkt waar je online kan bestellen. Al duizenden boodschappers doen hun aankopen online, en kiezen voor thuisbezorging. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondag mijn boodschappen inslaan? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina vind je supermarkten in jouw eigen regio. Tik op een zaak naar keuzen en vind alles wat je moet weten. [jobs location=Wijchmaal-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Wijchmaal

Welke supermarkt is nu open in Wijchmaal?

Vandaag nog de supermarkt bezoeken? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Gelukkig: de lokale supermarkten hanteren prettige openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Albert Heijn, Spar, Plus en ook Aldi en Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld Hoogvliet. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Handig: je kunt daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Scroll naar boven, daar kan jij supermarkten spotten die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en check de actuele openingstijden.Niet meer open? Geen paniek! Jij kan de hele dag door gewoon online boodschappen doen. Werkt dat ook voor mij? Check het blok hiernaast voor meer info. Ook interessant: Supermarkt wiers

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Wijchmaal?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je 24/7 boodschappen bestellen. Rondom Limburg vinden we meer en meer supers die bij je thuiskomen. De meeste artikelen als Koffiebonen of Sushi rijst van vertrouwde merken als QVS en/of Xylifresh zonder problemen bij jou afgeleverd aan huis. Dat is toch geweldig? Het is jouw feestje: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Niet zelden heb jij de boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Alle internet supermarkten

Check de beste aanbiedingen

* Goed om te weten: → Bekijk online supermarkten in de regio Limburg. Of lees meer over Online supermarkt wiekevorst.

Pick Up Point Wijchmaal

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Wijchmaal een bruikbaar alternatief. Jij gebruikt dan de meerwaarde van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een tijdstip dat het jou schikt. Alles van Afbakbroodjes bruin tot Stukken kaas en producten van erkende merken als Smint of Wapiti, haal jij gewoon af bij een supermarkt ophaalpunt. Handig: heb je weinig tijd? Bestel dan een vriesverse maaltijd als Gebakken tongscharfilet met knoflookpuree, Kruudmoes met gortepap of Broodje Grillworst. 10 minuutjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Wijchmaal

Leave a Comment