boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Wiers

Zoek je de beste supermarkt in Wiers? Benieuwd welke supermarkt vandaag geopend is, of welke op zondag open zijn? Hier tref je alle relevante info wat betreft supermarkten in Wiers. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals Zeep, Uien en Jus rundvlees of boodschappen van geliefde merken als Pickwick en Disney online kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook actuele details over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op meer dan 100 bezoekjes per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €35 tot €40 per winkelbezoek. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Opvallend veel Nederlanders kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Weten welke super vandaag open is? Bij welke winkels kan ik met de feestdagen shoppen? Ook belangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Zometeen bekijk je de supers. Selecteer een winkel en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Wiers-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Wiers

Welke supermarkt is nu geopend in Wiers?

Vanmiddag of vanavond nog een supermarkt vinden om te shoppen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Gelukkig: de supers hier hebben vrij lange openingstijden. Bij winkels van Coop, Jumbo, Plus, Albert Heijn of bijv. Aldi en/of Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Ook het geval voor filialen van Hoogvliet. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Scroll naar boven, daar kun je supermarkten bekijken die vlakbij gevestigd zijn. Maak een keuze en check of de winkel open is of niet. Ben je al te laat? Maak je niet druk. Je kunt op jouw tijd boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer info? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt wichelen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Wiers?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de omgeving van Henegouwen vind je steeds meer opties voor boodschappen bezorgdiensten. Alle boodschappen als Runderschnitzel en/of Palingworst van merken als Los Molinos en Amoy gemakkelijk thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Jij kiest zelf: bezorgen of afhalen. Bij de meeste supers heb jij alle boodschappen verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Check alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen winkels online

Bespaar geld op je boodschappen

* Niet vergeten: → Vind online supermarkten in en rondom Henegouwen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt wezembeek-oppem.

Pick Up Point Wiers

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgers? In dat geval zijn de pick-up points in Wiers een prima methode. Je geniet dan van het gemak van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. De meeste boodschappen zoals Hele kip en ovenklare kip t/m Vleeskruiden en producten van A-merken als Fratelli Laurieri of Harlekijntjes, haal jij gewoon af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Advies: chronisch tijdgebrek? Probeer daarvoor zo’n koelverse maaltijd als Roergebakken zalm met zeekraal en knoflook, Visschotel met wortel en gebakken aardappel of Broccoli rollade schotel. Even de magnetron in, en smullen maar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Wiers

Leave a Comment