boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Wichelen

Meteen shoppen bij een supermarkt in Wichelen? Wil je weten welkesuper nu open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op Supermarktvergelijken.com lees je alle handige data over de supermarkten in Wichelen. Snel en eenvoudig boodschappen als bijvoorbeeld Textielverf, Bitters en Slagroom of supermarkt-producten van betrouwbare merken als Vision en Beso de Vino via internet bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt daar ook meer details over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven bedragen al gauw €30 per boodschappenlijstje. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Meer en meer mensen gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Weten welke supermarkt nu open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met de feestdagen boodschappen doen? En ook handig: welke super bezorgt bij mij thuis?Zometeen check je de beste supers uit de buurt. Klik op een shop en doorzoek alle informatie. [jobs location=Wichelen-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Wichelen

Welke supermarkt is nu geopend in Wichelen?

Snel een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag open? Gelukkig: veel shops in de omgeving hebben zeer prettige openingstijden. Bij winkels van Jumbo, Albert Heijn, Spar, Coop en bijvoorbeeld Aldi en de Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde geldt voor supermarkten als Deen. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Hierboven kun je supermarkten bekijken in jouw directe omgeving. Selecteer een supermarkt en ontdek of de winkel nu geopend is. Gesloten? Maak je niet druk. Je kunt – wanneer jij dat wil – de internet-supermarkt bezoeken. De voordelen? Lees er hiernaast meer over. Lees ook meer over Supermarkt wez-velvain

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Wichelen?

Sta je voor een dichte supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je 24/7 boodschappen bestellen. In en rondom Oost-Vlaanderen zijn er steeds meer supers die thuisbezorging bieden. Alle producten als Groenteconserven en/of Vruchtensappen van top-merken als Henckels of Los Cisnes op een door jou gekozen moment bij jou afgeleverd aan huis. Dat is toch geweldig? Vaak kies je zelf tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij de meeste supers heb jij alle (verse) boodschappen verrassend snel in huis.

Het gemak van de supermarkt aan huis

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supers bij jou in de buurt

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen winkels online

Vind de voordeligste supermarkt

* Hint: → Vind online supermarkten in de omgeving van Oost-Vlaanderen. Lees nu ook alles over Online supermarkt westvleteren.

Pick Up Point Wichelen

Interesse in online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorger? In dat geval zijn de pick-up points in Wichelen erg relevant voor jou. Jij profiteert dan van de pluspunten van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op wanneer jij wilt. Alles van Kaki en papaya en cherimoya tot Rundervinken en goederen van vertrouwde merken als Theramed en Andechser, pik jij vaak gratis op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Handig: chronisch tijdgebrek? Koop dan zo’n koelverse maaltijd als Tomaatjes met avocado en Hollandse garnalen, Zalmfilet in saus of Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes. Een kwestie van eventjes opwarmen, en smullen maar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Wichelen

Leave a Comment