boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Wevelgem

Op zoek naar een supermarkt in Wevelgem? Wil je weten welkesuper vandaag open is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze website tref je de meeste feiten over de supermarkten in Wevelgem. Vandaag nog boodschappen als Overige, Auto luchtverfrisser en Naalden en spelden of items van merken als Burberry en Lamisil online inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je leest hier ook praktische details over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 bezoeken in de week. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentook online boodschappen doen. Al honderden boodschappers doen hun aankopen online, en laten de boodschappen bezorgen. Weten welke super nu open is? Bij wie kan ik op zondagen mijn inkopen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina vind je de supers. Selecteer een winkel en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Wevelgem-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Wevelgem

Welke supermarkt is nu geopend in Wevelgem?

Vandaag nog boodschappen inslaan? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu open? Ideaal: bedrijven in deze regio hebben doorgaans aangename openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Coop, Plus, Jumbo en ook Aldi en Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde geldt voor filialen van Hoogvliet. Met name bij de grote filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Hierboven zoek je de supermarkten die zich vlakbij bevinden.Tik op een super en bekijk of de super momenteel open is. Gesloten? Maak je niet druk. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen doen via internet. Werkt dat ook voor mij? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Bekijk ook alle info over Supermarkt westouter

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Wevelgem?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de buurt van West-Vlaanderen vinden we meer en meer supermarkt bezorgservices. Alle boodschappen als Nagelverzorging of Vermout van merken als Delirium en/of Disaronno eenvoudig bij jou thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! De keuze is aan jou: de bezorgservice of het pick-up point. Vaak heb je alle artikelen voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supers bij jou in de buurt

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Online aanbiedingen bekijken

* Mis dit niet: → Vind online supermarkten in de buurt van West-Vlaanderen. Lees nu ook alles over Online supermarkt westkerke.

Pick Up Point Wevelgem

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorger? Kies dan voor een pick-up point in Wevelgem erg relevant voor jou. Jij gebruikt dan het grote gemak van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Eigenlijk alle producten als Wonen & hobby tijdschriften tot Japans en producten van merken als Sumarroca of La Battistina, kun je gemakkelijk afhalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een ambachtelijke maaltijd als Tempura van vis en groenten, Goulash, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen of Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Wevelgem

Leave a Comment