boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Westerlo

Op zoek naar een supermarkt in Westerlo? Benieuwd welke super nu open is, of waar een koopzondag is? Hieronder vind je alle bruikbare data met betrekking tot supermarkten in Westerlo. Direct boodschappen zoals Frisdrank met fruit, Gekoeld bier en Koffiefilterzakjes of supermarkt-producten van topmerken als Cave de Beblenheim en Nurofen online kopen en bezorgen? Je vindt hier ook actuele informatie over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 10 bezoeken in de maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €27,50 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentde internet-supermarkt. Al honderden boodschappers bestellen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Benieuwd welke supermarkt nu open is? Bij welke supermarkt kan ik op een feestdag mijn inkopen doen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen tref je de lokale supers. Klik op een shop en spot praktische details. [jobs location=Westerlo-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Westerlo

Welke supermarkt is nu geopend in Westerlo?

Meteen belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment open? Pluspunt: veel shops in de omgeving hebben zeer prettige openingstijden. Bij shops van Jumbo, Spar, Albert Heijn, Coop maar ook Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde verhaal voor winkels als Jan linders. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Scroll naar boven, daar kan jij supermarkten spotten die vlakbij gevestigd zijn. Kies een winkel en check of de super momenteel open is. Al gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. De voordelen? Lees verderop meer over deze service. Nu ook online: alles over Supermarkt werken

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Westerlo?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je 24/7 boodschappen bestellen. Rondom Antwerpen kun je kiezen uit meerdere supers die de boodschappen thuisbezorgen. De meeste artikelen als Sherry en/of Croissant van onder andere Vania of Sebamed lekker makkelijk thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Maak een keuze voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij alle artikelen de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind alle belangrijke supers

Achterhaal openingstijden

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Let op: → Check alle online supermarkten in de provincie Antwerpen. Of lees meer over Online supermarkt werbomont.

Pick Up Point Westerlo

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Westerlo een bruikbaar alternatief. Jij gebruikt dan het grote gemak van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Mexicaans t/m Chinese mix en spullen van welbekende merken als Frijl of Safari, haal jij gewoon af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: schiet koken er bij jou vaak in? Koop dan zo’n vriesverse maaltijd als Tartaartje van gerookte zalm met kappertjes, Gegrilde vegastukjes in jus Groentestoverij met amandel-rozijnen Gekookte aardappelen of Erwtensoep met rookworst. Koken is niet nodig, even opwarmen en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Westerlo

Leave a Comment