boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Wespelaar

Een supermarkt bezoeken in Wespelaar? Benieuwd welke supermarkt nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Hieronder tref je alle relevante info m.b.t. supermarkten in Wespelaar. Nu boodschappen als bijv. Geurtheelichten, Zonnebrandcrème en Fruitbiscuit of artikelen van betrouwbare merken als Handmade en Autodrop online inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt daar ook bruikbare gegevens over de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 10 – 12 keer per maand De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per bezoek. Populair is op dit momentde internet-supermarkt. Al honderden supermarkt-bezoekers kopen de boodschappen online, en kiezen voor thuisbezorging. Nieuwsgierig welke supermarkt momenteel geopend is? Bij wie kan ik op zondag boodschappen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan doorzoek je de supers. Kies een winkel en zoek naar alles wat je moet weten. [jobs location=Wespelaar-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Wespelaar

Welke supermarkt is nu open in Wespelaar?

Vanmiddag of vanavond nog de supermarkt bezoeken? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Gelukkig: de supers hier hebben vrij lange openingstijden. Bij afdelingen van Spar, Jumbo, Albert Heijn, Coop of bijv. Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor bijvoorbeeld Dirk. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker vind je supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Maak een keuze en bekijk de actuele openingstijden.Dicht? Schrik niet. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen doen via internet. Werkt dat ook voor mij? Rechts tref je aanvullende details. Zie ook onze blog over Supermarkt werchter

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Wespelaar?

Een gesloten supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Rondom Vlaams Brabant kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgservices. Alle boodschappen als Peuter of Wortel en peen en radijs van erkende merken als Creme of Nature en Colinas de Uruguay gemakkelijk thuis afgeleverd. Wat kan er prettiger zijn? De keuze is aan jou: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel aanbieders heb jij je bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind alle belangrijke supers

Alle openingstijden op 1 plek

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Advies: → Zoek online supermarkten in en rondom Vlaams Brabant. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt wenduine.

Pick Up Point Wespelaar

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een thuisbezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Wespelaar erg relevant voor jou. Je hebt dan het gemak van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Ontbijtpap t/m Speklap en boodschappen van vertrouwde merken als Junior of Conde de la Salceda, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Tip: schiet koken er bij jou vaak in? Bestel dan een ambachtelijke maaltijd als Mediterrane mosselen uit de wok, Runderbouillon of Stamppot spinazie a la creme. Even de magnetron in, en geniet van een heerlijk diner.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet wachten op een bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Wespelaar

Leave a Comment