boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Werm

Een supermarkt bezoeken in Werm? Uitzoeken welke supermarkt vandaag open is, of waar je op zondag terecht kan? Op Supermarktvergelijken.com tref je alle handige informatie over de supermarkten in Werm. Vandaag nog boodschappen zoals Schnitzel en cordon bleu, Fruitige port en Servetten of producten van betrouwbare merken als Elro en Oaties via internet inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook praktische data over de trends rondom online je boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 10 – 12 keer per maand De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 per bezoekje. Een hype is momenteel de supermarkt waar je online kan bestellen. Steeds meer huishoudens gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Weten welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij wie kan ik op een feestdag mijn boodschappen inslaan? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen tref je de lokale supers. Klik op een shop en check praktische details. [jobs location=Werm-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Werm

Welke supermarkt is nu open in Werm?

Meteen boodschappen doen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu open? Gelukkig: de supers hier hebben ruime openingstijden. Bij filialen van Albert Heijn, Spar, Coop, Plus en bijvoorbeeld Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Dekamarkt. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Handig: je kunt daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Met behulp van de winkelzoeker kun je supermarkten bekijken die vlakbij gevestigd zijn. Kies een winkel en raadpleeg of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Al gesloten? Schrik niet. Je kunt op elke minuut van de dag bestellen bij een van de online supers. Werkt dat ook voor mij? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Lees ook meer over Supermarkt wepion

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Werm?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van Limburg vinden we meer en meer supers die thuisbezorging bieden. Alle denkbare boodschappen zoals Koffiefilterzakjes en/of Verse Pizza van betrouwbare merken als Delamain en Jean Paul Gaultier supersnel aan huis bezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Vaak kies je zelf tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel aanbieders heb jij alle artikelen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

Vind openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar op de kassabon

* Mis dit niet: → Zoek online supermarkten in de buurt van Limburg. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt wellin.

Pick Up Point Werm

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Werm een uitkomst. Jij gebruikt dan het gemak van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt als jou het uitkomt. Alle boodschappen, van Wijn tot Pleisters en goederen van welbekende merken als Solatio en Fairview, haal je zelf af bij het supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: geen tijd om te koken? Kies dan ook voor een warme maaltijd als Doradefilet met gazpachosaus, Beef Squats of Broodje Grillworst. Koken is niet nodig, even opwarmen en een gezonde maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Werm

Leave a Comment