boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Wemmel

Zoek je de beste supermarkt in Wemmel? Direct achterhalen super vandaag geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze website vind jij alle relevante feiten over de supermarkten in Wemmel. Snel en eenvoudig boodschappen zoals bijv. Focaccia, Citroensap en limoensap en Dieetmaaltijden of boodschappen van erkende merken als Nibro en Nivea Haircare online bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook up-to date tips over mogelijkheden met betrekking tot de boodschappen online bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 120 bezoeken per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €27,50 per bezoek. Wat jij eens moet proberen is de internet-supermarkt. Steeds meer huishoudens bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Nieuwsgierig welke supermarkt momenteel geopend is? Bij welke winkels kan ik op een feestdag de boodschappen bestellen? Ook belangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Onder deze pagina bekijk je de beste supers uit de buurt. Klik op een shop en check meer details. [jobs location=Wemmel-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Wemmel

Welke supermarkt is nu open in Wemmel?

Snel de supermarkt bezoeken? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment geopend? Ideaal: de lokale supermarkten hanteren klantvriendelijke openingstijden. Bij winkels van Coop, Jumbo, Plus, Albert Heijn maar ook Lidl en de Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Dit is niet anders voor filialen van Deen. Met name bij de grote filialen. Handig: je kunt daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker zoek je de supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en check op dit moment open is. Is de super al dicht? Geen paniek! Je kan nu 24/7 boodschappen doen via internet. Werkt dat ook voor mij? Lees er hiernaast meer over. Lees ook meer over Supermarkt welden

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Wemmel?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de omgeving van Vlaams Brabant constateren we opvallend veel bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Olijven speciaal of Oog van erkende merken als Pietro Coricelli en Miolo handig laten bezorgen wanneer jij wil. Hoe handig is dat? Maak een keuze voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij de gehele bestelling voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supers bij jou in de buurt

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Bekijk alle acties

* Mis dit niet: → Zoek online supermarkten in de provincie Vlaams Brabant. Of bekijk handige info over Online supermarkt weerde.

Pick Up Point Wemmel

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een bezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Wemmel een uitkomst. Je hebt dan het comfort van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles van Schriften en notitieOverige tot Fruitige rode wijn en producten van topmerken als Masi en Braun, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Niet vergeten: chronisch tijdgebrek? Bestel dan een vriesverse maaltijd als Spaghetti met clams, Gekruide speklapjes in jus Kapucijners met amandel Aardappelpuree met tuinkruiden of Broodje Grillswors. Een kwestie van eventjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Wemmel

Leave a Comment