boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Wellin

Een supermarkt bezoeken in Wellin? Direct achterhalen super nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Op Supermarktvergelijken.com tref jij alle relevante gegevens betreffende supermarkten in Wellin. Nu boodschappen zoals bijvoorbeeld Curry, Zachte port en Lasagne maaltijden of artikelen van betrouwbare merken als Vecchia Romagna en Picpoul de Pinet online kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook up-to date data over boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij meer dan 100 bezoekjes per jaar. We spenderen gemiddeld €20 tot €25 per winkelbezoek. Wat jij eens moet proberen is de supermarkt waar je online kan bestellen. Meer en meer Nederlanders bezoeken de internet-supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Uitzoeken welke super nu open is? Bij welke supers kan ik met kerst of pasen mijn inkopen doen? En welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden bekijk je alle supermarkten in jouw omgeving. Selecteer een winkel en spot bruikbare informatie. [jobs location=Wellin-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Wellin

Welke supermarkt is nu geopend in Wellin?

Direct de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment open? Een groot voordeel: de supers hier hebben prettige openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Albert Heijn, Plus, Coop en bijvoorbeeld Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Op reguliere dagen kan jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie zoek je de supermarkten in jouw directe omgeving. Klik op een van de supers en lees meer over of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Gesloten? Geen paniek! Je kunt waar en wanneer je maar wil bestellen bij een van de online supers. Meer info? Lees verderop meer over deze service. Nu ook online: alles over Supermarkt weillen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Wellin?

Sta je voor een dichte supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Om en nabij Luxemburg kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Theecapsules en/of Tape en afplakband van betrouwbare merken als Bokma of Arette vlug en voordelig aan huis bezorgd. Dat is toch geweldig? Maak zelf een keuze tussen bezorgen of afhalen. Bij veel aanbieders heb jij de boodschappen binnen 24 uur in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgers

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Bekijk alle acties

* Handig: → Vergelijk alle online supermarkten in de regio Luxemburg. Of lees meer over Online supermarkt weelde.

Pick Up Point Wellin

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Wellin ideaal voor jou. Je geniet dan van de voordelen van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op tijdstippen en dagen van jouw keuze. De meeste boodschappen zoals Runderpoulet t/m Wasverzachter en artikelen van betrouwbare merken als BK en Activia, kun je zonder kosten ophalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Niet vergeten: schiet koken er bij jou vaak in? Bestel dan een kant-en-klaar maaltijd als Kabeljauwhaasje met sinaasappel-kokossaus, Broccoli rollade schotel of Broodje Boerenkaas. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en geniet van een heerlijk diner.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Het kost je amper tijd
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Wellin

Leave a Comment