boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Welkenraedt

Op zoek naar een supermarkt in Welkenraedt? Uitzoeken welke super nu open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze website lees je alle bruikbare info betreffende supermarkten in Welkenraedt. Wil jij boodschappen zoals bijv. Entrecote, Snoep en koek en chips en Pleisters of artikelen van erkende merken als Gormas en Gouday online inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook up-to date details over de nieuwste trend: online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer meer dan 100 bezoekjes per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €22,50 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentde internet-supermarkt. Een groeiend aantal supermarkt-bezoekers bezoeken de internet-supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Meer weten over welke supermarkt nu open is? Waar kan ik op een feestdag shoppen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? In het midden van de pagina check je de beste supers uit de buurt. Kies een geschikt bedrijf en doorzoek alle informatie. [jobs location=Welkenraedt-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Welkenraedt

Welke supermarkt is nu geopend in Welkenraedt?

Vandaag nog een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Pluspunt: de meeste winkels hier beschikken over aangename openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Spar, Albert Heijn, Coop en natuurlijk Aldi en de Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Op reguliere dagen kan jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Scroll naar boven, daar vind je supermarkten dicht bij jou in de buurt. Kies een winkel en check of de winkel open is of niet. Dicht? Schrik niet. Je kan nu 24/7 online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Lees verderop meer over deze service. Nu ook online: alles over Supermarkt weelde

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Welkenraedt?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de buurt van Luik zijn er steeds meer supers die bij je thuiskomen. De meeste artikelen als Afbak croissants en/of Incontinentie van top-merken als Daktarin en/of Biover simpel en snel bij jou thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! De keuze is aan jou: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij de meeste supers heb jij alle boodschappen voordelig en snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

Vind openingstijden

Supermarkt webwinkels

Check de beste aanbiedingen

* Let op: → Check alle online supermarkten in de regio Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt ways.

Pick Up Point Welkenraedt

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de service aan huis? Kies dan voor een pick-up point in Welkenraedt wat voor jou. Jij gebruikt dan de pluspunten van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point als jou het uitkomt. De meeste boodschappen zoals Ansichtkaarten tot Tape en afplakband en goederen van geliefde merken als El Baraka en Royal Mail, haal jij gewoon af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip: ontbreekt het je aan tijd? Kies dan ook voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Gegrilde harder op courgettelinten, Gebakken zalmfilet met citroen-botersaus, botergroenten en gekookte aardappelen of Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen. Koken is niet nodig, even opwarmen en geniet van een heerlijk diner.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Welkenraedt

Leave a Comment