boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Weelde

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Weelde? Erachter komen welke super vandaag open is, of waar een koopzondag is? Onderaan de pagina tref je vergelijkingen en informatie betreffende supermarkten in Weelde. Snel en eenvoudig boodschappen als bijvoorbeeld Burgers, Muisjes en Italiaanse mix of supermarkt-producten van A-merken als Esbjærg en Niersteiner online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook meer gegevens over de trends rondom online je boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven bedragen al gauw €22,50 per boodschappenlijstje. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Steeds meer huishoudens doen hun aankopen online, en laten de boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt vandaag open is? Waar kan ik op een feestdag de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? In het midden van de pagina vind je supermarkten in jouw eigen regio. Klik op een shop en zoek naar praktische details. [jobs location=Weelde-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Weelde

Welke supermarkt is nu geopend in Weelde?

Direct een bezoekje aan de super brengen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment open? Handig: de lokale supermarkten hanteren vrij lange openingstijden. Bij locaties van Albert Heijn, Spar, Plus, Coop of bijv. Lidl en/of Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Deen. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Met behulp van de winkelzoeker kun je supermarkten bekijken dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en achterhaal of de super de deuren geopend heeft. Ben je al te laat? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt – wanneer jij dat wil – gewoon online boodschappen doen. Meer weten? Zie het blok hiernaast. Check ook alles over Supermarkt wavreille

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Weelde?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de omgeving van Antwerpen zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Alledaagse koeken of Yoghurtijs van vertrouwde merken als Skippy en Enrico supersnel thuis afgeleverd. Wat kan er prettiger zijn? Jij kiest zelf: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Vaak heb je de aankopen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supermarkten

Check de openingstijden

Webshops van supers

Online aanbiedingen bekijken

* Handig: → Check alle online supermarkten in de buurt van Antwerpen. Of bekijk handige info over Online supermarkt waulsort.

Pick Up Point Weelde

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgdienst? In dat geval is een pick-up point in Weelde een uitkomst. Je hebt dan het grote gemak van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een door jou gekozen moment. Alles wat je nodig hebt, van Kipsaté tot Koekjes met chocolade en artikelen van onder andere Rolo of Château la Gordonne, haal je zelf af bij een supermarkt ophaalpunt. Mis dit niet: geen tijd om te koken? Scoor dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Pittige zalmloempiaatjes, Vegastukjes in pestosaus Toscaanse groentemix Cannelloni of Aspergesoep met zalm. Even de magnetron in, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Weelde

Leave a Comment