boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Wayaux

Op zoek naar een supermarkt in Wayaux? Benieuwd welke super nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina vind je alle belangrijke data betreffende supermarkten in Wayaux. Probleemloos boodschappen als bijv. Babyvoeding, Poffertjes en Ansichtkaarten of producten van erkende merken als Domecq en Poly Palette via internet inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook praktische nieuwsberichten over online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er allemaal. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 12 bezoekjes per maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €30 per bezoekje. Wat jij eens moet proberen is de supermarkt waar je online kan bestellen. Al honderden supermarkt-bezoekers bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Nieuwsgierig welke supermarkt momenteel geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondagen de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina check je alle supermarkten in jouw omgeving. Tik op een zaak naar keuzen en check alle informatie. [jobs location=Wayaux-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Wayaux

Welke supermarkt is nu geopend in Wayaux?

Snel boodschappen inslaan? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu open? Gelukkig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans flexibele openingstijden. Bij shops van Coop, Plus, Albert Heijn, Jumbo en bijvoorbeeld Aldi en/of Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit geldt ook voor winkels als Hoogvliet. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot laat in de avond nog shoppen. Hierboven zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Maak een keuze en raadpleeg of de winkel open is of niet. Al gesloten? Geen paniek! Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Werkt dat ook voor mij? Lees verderop meer over deze service. Nu ook online: alles over Supermarkt waudrez

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Wayaux?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de omgeving van Henegouwen vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Vuilniszakken en/of Wortel en peen en radijs van merken als Bobble en/of Difrax probleemloos thuis afgeleverd. Dat is toch geweldig? Maak zelf een keuze tussen bezorgen of afhalen. Bij veel internet-supers heb je jouw order binnen 24 uur in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supers bij jou in de buurt

Achterhaal openingstijden

Supermarkt webwinkels

Check de beste aanbiedingen

* Advies: → Vind online supermarkten in en rondom Henegouwen. Of bekijk handige info over Online supermarkt watervliet.

Pick Up Point Wayaux

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorger? In dat geval zijn de pick-up points in Wayaux ideaal voor jou. Jij gebruikt dan de voordelen van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alle boodschappen, van Alcoholvrije wijn t/m Salade en artikelen van topmerken als Prospan of Finish, haal jij gewoon af bij een supermarkt ophaalpunt. Tip: geen tijd om te koken? Probeer daarvoor zo’n koelverse maaltijd als Bruschette met mediterrane haring, Rundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en aardappelpuree of Broodje Zeeuws Spek. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en smullen maar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Wayaux

Leave a Comment