boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Waudrez

Boodschappen doen bij een supermarkt in Waudrez? Nieuwsgierig welke supermarkt nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Onderaan de pagina lees jij vergelijkingen en details rondom supermarkten in Waudrez. Snel en gemakkelijk boodschappen als bijv. Boetseerklei, Patat en Vla of supermarkt-producten van vertrouwde merken als Planeta la Segreta en Proset online kopen en bezorgen? Je treft hier ook praktische gegevens over mogelijkheden met betrekking tot online je boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. En vaak ook: gemiddeld zo’n 10 – 12 keer per maand De uitgaven bedragen al gauw €22,50 per boodschappenlijstje. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Opvallend veel boodschappers maken er gebruik van, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Meer weten over welke super nu open is? Waar kan ik op zondag de boodschappen bestellen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Hieronder ontdek je de winkels. Maak een keuzen uit de shops en spot praktische details. [jobs location=Waudrez-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Waudrez

Welke supermarkt is nu open in Waudrez?

Direct de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Ideaal: bedrijven in deze regio hebben doorgaans ruime openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Jumbo, Albert Heijn, Plus maar ook Aldi en Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Dit is niet anders voor bijvoorbeeld Deen. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Met behulp van de winkelzoeker tref je alle supermarkten in de regio. Kies een winkel en raadpleeg de actuele openingstijden.Is de super al dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt waar en wanneer je maar wil de internet-supermarkt bezoeken. Meer info? Zie het blok hiernaast. Nu ook online: alles over Supermarkt waterloo

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Waudrez?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de regio Henegouwen kun je kiezen uit meerdere supers die bij je thuiskomen. Alle benodigde boodschappen als Plastic bekertjes en/of Aperitief van top-merken als Garnier en/of Warsteiner op een door jou gekozen moment thuis afgeleverd. Hoe handig is dat? Maak een keuze voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij de meeste supers heb jij jouw order razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Het gemak van de supermarkt aan huis

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

Achterhaal openingstijden

Supermarkt webwinkels

Online aanbiedingen bekijken

* Advies: → Bekijk online supermarkten in de buurt van Henegouwen. Lees nu ook alles over Online supermarkt wasmuel.

Pick Up Point Waudrez

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Waudrez wat voor jou. Jij gebruikt dan de voordelen van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Luiers t/m Diepvriesgroente en goederen van geliefde merken als Finlaggan of Fonseca, pik jij vaak gratis op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Mis dit niet: chronisch tijdgebrek? Bestel dan een warme maaltijd als Cocktail van paling en appel, Varkensvlees in saus of Broodje Zalm. Koken is niet nodig, even opwarmen en je kan al aan tafel gaan.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Waudrez

Leave a Comment