boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Watou

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Watou? Direct achterhalen super nu open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op Supermarktvergelijken.com vind je alle bruikbare feiten met betrekking tot supermarkten in Watou. Probleemloos boodschappen als bijvoorbeeld Italiaanse diepvries maaltijd, Glutenvrije wraps en Volle melk of producten van bijvoorbeeld Antikal en Fratelli Laurieri op internet kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook handige informatie over de nieuwste trend: de boodschappen online bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 10 – 12 keer per maand De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 tot €30 per bestelling. Een interessante trend is daarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden boodschappers bestellen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Benieuwd welke super nu open is? Bij welke supers kan ik met kerst of pasen boodschappen doen? Ook interessant: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Onder deze pagina doorzoek je de lokale supers. Maak een keuzen uit de shops en spot bruikbare informatie. [jobs location=Watou-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Watou

Welke supermarkt is nu geopend in Watou?

Vanmiddag of vanavond nog de supermarkt bezoeken? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag open? Goed nieuws: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij bedrijven als Albert Heijn, Spar, Plus, Coop en Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Met behulp van de winkelzoeker vind je supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op een van de supers en lees meer over of de winkel nu geopend is. Is de super al dicht? Niet getreurd. Je kunt – wanneer jij dat wil – online boodschappen doen.Kan ik dat ook? Lees verderop meer over deze service. Bekijk ook alle info over Supermarkt wasseiges

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Watou?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Om en nabij West-Vlaanderen vind je steeds meer opties voor supers die de boodschappen thuisbezorgen. De meeste artikelen als Tournedos of Ribkarbonade van vertrouwde merken als Tangled Tree en/of Lily’s Kitchen eenvoudig thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Kies zelf voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij de meeste supers heb jij de aankopen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vergelijk alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Webshops van supers

Check de beste aanbiedingen

* Tip: → Zoek online supermarkten in de omgeving van West-Vlaanderen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt wasmes.

Pick Up Point Watou

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Watou een uitkomst. Je maakt dan gebruik van de handigheid van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op wanneer jij wilt. Alles wat je nodig hebt, van Droge worst tot Indiase mix en boodschappen van erkende merken als Stella Artois of Kalmoes, haal jij gewoon af bij het supermarkt afhaalpunt. Handig: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een magnetronmaaltijd als Mini quichepuntjes met garnalen, Rundersaucijs in jus met bonne femme en hete bliksem of Broodje Coppadiparma. 10 minuutjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Watou

Leave a Comment