boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Watermaal-Bosvoorde

Zoek je de beste supermarkt in Watermaal-Bosvoorde? Wil je weten welkesupermarkt nu open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze pagina lees jij de meeste feiten met betrekking tot supermarkten in Watermaal-Bosvoorde. Snel en eenvoudig boodschappen als bijvoorbeeld Groentesaus, Vis en Lichtzoete rosé of items van geliefde merken als Lay’s Oven en Stim-u-dent online bestellen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook up-to date gegevens over de nieuwste trend: online je boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €35 tot €40 per aankoop. Wat jij eens moet proberen is de internet-supermarkt. Steeds meer supermarkt-bezoekers bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Uitzoeken welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij wie kan ik met kerst of pasen boodschappen doen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? In het midden van de pagina doorzoek je supers bij jou in de buurt. Kies een winkel en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Watermaal-Bosvoorde-Brussels Hoofdstedelijk gewest]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Watermaal-Bosvoorde

Welke supermarkt is nu open in Watermaal-Bosvoorde?

Snel belangrijke boodschappen nodig? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu open? Gelukkig: de lokale supermarkten hanteren flexibele openingstijden. Bij shops van Plus, Jumbo, Coop, Albert Heijn maar ook Lidl en Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Regelmatig geldt dat ook voor supers als Hoogvliet. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Standaard kan jij hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten in de regio. Klik op jouw voorkeur en raadpleeg of de winkel nu geopend is. Al gesloten? Geen paniek! Je kunt op jouw tijd boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Werkt dat ook voor mij? Lees er hiernaast meer over. Zie ook onze blog over Supermarkt wasmes-audemez-briffoeil

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Watermaal-Bosvoorde?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de omgeving van Brussels Hoofdstedelijk gewest vind je steeds meer opties voor boodschappen bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Maandverband en Leverpastei van geliefde merken als Kokota of Blan wanneer jij wil laten bezorgen wanneer jij wil. Dat is toch geweldig? Het is jouw feestje: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel aanbieders heb jij de aankopen de volgende dag in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Webshops van supers

Check de beste aanbiedingen

* Niet vergeten: → Vergelijk alle online supermarkten in en rondom Brussels Hoofdstedelijk gewest. Lees nu ook alles over Online supermarkt warsage.

Pick Up Point Watermaal-Bosvoorde

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? In dat geval is een pick-up point in Watermaal-Bosvoorde wat voor jou. Je geniet dan van de pluspunten van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een door jou gekozen moment. Alles van Wonen & hobby tijdschriften tot Paasei en spullen van welbekende merken als Guy de Saint-Flavy en La Tunella, kun je zonder kosten ophalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Advies: schiet koken er bij jou vaak in? Bestel dan een warme maaltijd als Zalmfilet met asperges uit de oven, Vegetarische balletjes in kerriesaus met sperziebonen en gekookte aardappelen of Broodje Tonijn Salade. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en dan alleen nog even de tafel dekken.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Watermaal-Bosvoorde

Leave a Comment