boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Wasmes

Op zoek naar een supermarkt in Wasmes? Erachter komen welke super vandaag geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Onderaan de pagina lees je vergelijkingen en details met betrekking tot supermarkten in Wasmes. Wil jij boodschappen als bijvoorbeeld Bodycreme, Koolzuurvrij en Jam of artikelen van welbekende merken als Gini en Danio op internet kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook praktische tips over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. En vaak ook: gemiddeld zo’n 10 – 12 keer per maand We spenderen gemiddeld €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentboodschappen kopen bij de online super. Een groeiend aantal Nederlanders doen hun aankopen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Weten welke super de komende uren geopend is? Bij wie kan ik op zondag de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super bezorgt bij mij thuis?In het midden van de pagina doorzoek je supermarkten in jouw eigen regio. Selecteer een winkel en check alles wat je moet weten. [jobs location=Wasmes-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Wasmes

Welke supermarkt is nu geopend in Wasmes?

Vanmiddag of vanavond nog een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu geopend? Gelukkig: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Plus, Coop, Albert Heijn en ook Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Dit is niet anders voor supermarkten als Dirk. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Via onze supermarkt-zoeker vind je supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op jouw voorkeur en achterhaal of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Niet meer open? Geen paniek! Jij kan de hele dag door boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Werkt dat ook voor mij? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Nu ook online: alles over Supermarkt warnant-dreye

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Wasmes?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de buurt van Henegouwen vinden we meer en meer bezorgdiensten. De meeste artikelen als Hacheevlees of Stroop van bijvoorbeeld Life en Weduwe Visser binnen 24 uur bij jou afgeleverd aan huis. Wie wil dat nu niet? Je kan zelfs kiezen tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel supers heb je je bestelling verrassend snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar op de kassabon

* Handig: → Vergelijk alle online supermarkten in de streek Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt waret-la-chaussee.

Pick Up Point Wasmes

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Wasmes een bruikbaar alternatief. Je geniet dan van de vele voordelen van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een door jou gekozen moment. De meeste boodschappen zoals Baby speelgoed tot Granola en spullen van merken als Yagua en VSM, haal je moeiteloos op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Misschien relevant voor jou: geen tijd om te koken? Probeer daarvoor zo’n kant-en-klaar maaltijd als Zomerse viscocktail, Gehaktschijf in jus, andijvie a la crème en gekookte aardappelen of Broodje Panini Salami. Even de magnetron in, en geniet van een heerlijk diner.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Wasmes

Leave a Comment