boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Warnant-Dreye

Op zoek naar een supermarkt in Warnant-Dreye? Benieuwd welke super vandaag open is, of waar je op zondag terecht kan? Hieronder tref je alle handige info over de supermarkten in Warnant-Dreye. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als bijvoorbeeld Enveloppen, Soja en Broden of boodschappen van erkende merken als Nestle Aquarel en Nuevo Mundo online inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook up-to date data over de trends rondom online boodschappen bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 tot 3 maal per week We spenderen gemiddeld €20 tot €25 per winkelbezoek. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Al duizenden consumenten bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Meer weten over welke supermarkt op dit moment geopend is? Waar kan ik op een feestdag de boodschappen bestellen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? In het midden van de pagina ontdek je de supers. Klik op een shop en bekijk belangrijke gegevens. [jobs location=Warnant-Dreye-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Warnant-Dreye

Welke supermarkt is nu open in Warnant-Dreye?

Meteen een bezoekje aan de super brengen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over vrij lange openingstijden. Bij shops van Spar, Jumbo, Plus, Coop of bijv. Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor supers als Dekamarkt. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Scroll naar boven, daar ontdek jij supermarkten in jouw directe omgeving. Klik op jouw voorkeur en bekijk de actuele openingstijden.Gesloten? Maak je niet druk. Je kan nu 24/7 boodschappen doen via internet. De voordelen? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Lees ook meer over Supermarkt waremme

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Warnant-Dreye?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In en rondom Luik merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Roomijsjes of Runderlappen van A-merken als Bushmills en Treaclemoon gemakkelijk aan huis bezorgd. Hoe handig is dat? Maak een keuze voor bezorgen of afhalen. Meesetal heb jij alle (verse) boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Webshops van supers

Online aanbiedingen bekijken

* Tip: → Bekijk online supermarkten in de regio Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt warcoing.

Pick Up Point Warnant-Dreye

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Warnant-Dreye een bruikbaar alternatief. Je maakt dan gebruik van de meerwaarde van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op wanneer jij wilt. Alle boodschappen, van Kinderbeleg t/m Zakdoekjes en artikelen van topmerken als Montalcino of Mrs Crimble’s, haal jij gewoon af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Let op: ontbreekt het je aan tijd? Ga in dat geval voor een magnetronmaaltijd als Tonijncarpaccio met rucolapesto, Gekruide krieltjes of Couscous, kip, mergueze worst. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een gezonde maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Warnant-Dreye

Leave a Comment