boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Waret-l’Evêque

Op zoek naar een supermarkt in Waret-l’Evêque? Direct achterhalen super momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze pagina vind je alle handige feiten met betrekking tot supermarkten in Waret-l’Evêque. Meteen boodschappen zoals Abrikozen en pruimen, Lamsvlees en Pils of producten van onder andere Total en DO2 online inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook alle gegevens over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €25 per winkelbezoek. Wat jij eens moet proberen is zeker ook de online supermarkt. Al honderden huishoudens doen hun aankopen online, en laten de boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt(en) nu open is? Waar kan ik tijdens speciale dagen mijn boodschappen inslaan? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina ontdek de verschillende aanbieders. Selecteer een winkel en vind meer details. [jobs location=Waret-l-Evêque-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Waret-l'Evêque

Welke supermarkt is nu geopend in Waret-l’Evêque?

Vanmiddag of vanavond nog de supermarkt bezoeken? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag open? Goed nieuws: bedrijven in deze regio hebben doorgaans prettige openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Albert Heijn, Coop, Spar en Lidl en/of Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde verhaal voor supers als Deen. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Doorgaans kun jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Scroll naar boven, daar zoek je de supermarkten in de regio. Selecteer een supermarkt en lees meer over of de winkel nu geopend is. Ben je al te laat? Niet getreurd. Je kan nu 24/7 boodschappen doen via internet. Meer weten? Rechts tref je aanvullende details. Bekijk ook alle info over Supermarkt warchin

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Waret-l’Evêque?

Is de supermarkt gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. Rondom Luik kun je kiezen uit meerdere supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle boodschappen als Wc-papier en/of Ansichtkaarten van merken als Loch Lomond en/of Consenza eenvoudig aan huis bezorgd. Hoe handig is dat? Vaak kies je zelf tussen bezorgen of afhalen. Bij veel internet-supers heb je de aankopen voordelig en snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Vind openingstijden

Webshops van supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Niet vergeten: → Bekijk online supermarkten in de provincie Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt wansin.

Pick Up Point Waret-l’Evêque

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Waret-l’Evêque een bruikbaar alternatief. Je geniet dan van de pluspunten van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een moment dat jou uitkomt. Alle boodschappen, van Bladerdeeg tot Mosterdsoep en producten van geliefde merken als XTLuis en Kleiner, haal je moeiteloos op bij een supermarkt ophaalpunt. Advies: schiet koken er bij jou vaak in? Kies dan ook voor een warme maaltijd als Rolletjes van tongschar met paddenstoelen en kervel, Schnitzel, sperziebonen, gebakken aardappelen of Broodje Boeren Panini. Een paar minuten opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Waret-l’Evêque

Leave a Comment