boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Wanze

Zoek je de beste supermarkt in Wanze? Wil je weten welkesuper vandaag open is, of waar een koopzondag is? Hieronder tref jij alle belangrijke data betreffende supermarkten in Wanze. Nu boodschappen als Kaas, Eau de toilette en Hollandse maaltijden of artikelen van topmerken als Amstel en Pure asia online inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook up-to date gegevens over de nieuwe hype: online boodschappen bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 10 bezoeken in de maand. De uitgaven bedragen al gauw €27,50 per winkelbezoek. Een hype is momenteel de supermarkt waar je online kan bestellen. Een groeiend aantal consumenten doen hun aankopen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Benieuwd welke super nu open is? Bij welke supermarkt kan ik op zondag mijn inkopen doen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Onderaan tref je de beste supers uit de buurt. Kies een geschikt bedrijf en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Wanze-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Wanze

Welke supermarkt is nu geopend in Wanze?

Meteen boodschappen doen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment open? Gelukkig: de supers hier hebben vrij lange openingstijden. Bij filialen van Spar, Albert Heijn, Plus, Coop en ook Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit geldt ook voor winkels als Ekoplaza. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Met behulp van de winkelzoeker vind je supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op jouw voorkeur en bekijk of de winkel open is of niet. Ben je al te laat? Niet getreurd. Je kunt op jouw tijd bestellen bij een van de online supers. Meer info? Rechts tref je aanvullende details. Check ook alles over Supermarkt wanlin

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Wanze?

Is het buiten openingstijden? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In en rondom Luik merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Sushi rijst of Koffiemelk en koffieroom en creamers van betrouwbare merken als Mucoangin en Alba Martin eenvoudig thuis afgeleverd. Wie wil dat nu niet? Kies zelf voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel internet-supers heb je alle boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De eenvoud van een supermarkt bezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen webshops

Check de beste aanbiedingen

* Handig: → Kijk naar online supermarkten in de provincie Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt wanfercee-baulet.

Pick Up Point Wanze

Interesse in online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Wanze erg relevant voor jou. Je geniet dan van het grote gemak van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een moment dat jou uitkomt. Boodschappen zoals Hele kip en ovenklare kip tot Honing en producten van topmerken als Paul John of Mrs Crimble’s, pik jij vaak gratis op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Hint: schiet koken er bij jou vaak in? Kies dan ook voor een ambachtelijke maaltijd als Koolvis met paprikasaus en geroosterde sjalotjes, Rundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten en aardappelpuree of Stoofpotje peer, rundvlees en puree. Een kwestie van eventjes opwarmen, en smullen maar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Het kost je amper tijd
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Wanze

Leave a Comment