boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Wannegem-Lede

Meteen shoppen bij een supermarkt in Wannegem-Lede? Erachter komen welke super vandaag geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hier tref je alle relevante gegevens wat betreft supermarkten in Wannegem-Lede. Vandaag nog boodschappen zoals bijv. Ananas en mango en kiwi, Diepvriesgroente en Tampons of items van welbekende merken als Leffe en Zeeuws Meisje via internet bestellen en bezorgen? Je vindt hier ook bruikbare details over opties m.b.t. boodschappen doen bij de online supermarkt en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 12 bezoekjes per maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is boodschappen kopen bij de online super. Meer en meer boodschappers doen hun aankopen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke super de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondag mijn inkopen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina tref de verschillende aanbieders. Kies een geschikt bedrijf en zoek naar alle informatie. [jobs location=Wannegem-Lede-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Wannegem-Lede

Welke supermarkt is nu geopend in Wannegem-Lede?

Snel belangrijke boodschappen nodig? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment open? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij afdelingen van Spar, Jumbo, Coop, Plus of bijv. Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Dit is niet anders voor bijvoorbeeld Dirk. Met name bij de grote filialen. Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze supermarkt-zoeker kun je supermarkten bekijken die zich vlakbij bevinden.Tik op een super en raadpleeg of de super de deuren geopend heeft. Niet meer open? Geen nood. Jij kan de hele dag door bestellen bij een van de online supers. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Bekijk ook alle info over Supermarkt wange

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Wannegem-Lede?

Is de winkel niet geopend? Probeer dan eens online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de buurt van Oost-Vlaanderen kun je kiezen uit meerdere supers die thuisbezorging bieden. Alle denkbare boodschappen zoals Vruchten en Frisdranken van erkende merken als Glorix en Brouwerij ’t IJ eenvoudig aan huis bezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Maak zelf een keuze tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Meesetal heb jij je bestelling verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Ook de online supers

Online aanbiedingen bekijken

* Hint: → Zoek online supermarkten in en rondom Oost-Vlaanderen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt wancennes.

Pick Up Point Wannegem-Lede

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgdienst? In dat geval zijn de pick-up points in Wannegem-Lede ideaal voor jou. Jij gebruikt dan het gemak van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. De meeste boodschappen zoals Karbonades t/m Perensap en artikelen van A-merken als Alianca of Carefree, haal je zelf af bij het supermarkt afhaalpunt. Let op: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals (Rode) Mul in een pakketje, Kipburger, bloemkool, groentesaus, gebakken aardappelen of Broodje Rauwe Ham. Even de magnetron in, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Wannegem-Lede

Leave a Comment