boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Wandre

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Wandre? Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hieronder tref je alle bruikbare gegevens met betrekking tot supermarkten in Wandre. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als bijvoorbeeld keukenrol, Sate en Ontbijtbiscuit of boodschappen van erkende merken als Crystallum en HP op internet kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook alle tips over opties m.b.t. online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 tot 3 maal per week De orderwaarde bedraagt gemiddeld €27,50 per aankoop. Een hype is momenteel zeker ook de online supermarkt. Opvallend veel mensen gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke super vandaag open is? Bij welke winkels kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onderaan doorzoek je supermarkten in jouw eigen regio. Selecteer een winkel en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Wandre-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Wandre

Welke supermarkt is nu geopend in Wandre?

Vandaag nog boodschappen doen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: veel shops in de omgeving hebben zeer prettige openingstijden. Bij shops van Jumbo, Plus, Coop, Albert Heijn en bijvoorbeeld Aldi en de Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor supermarkten als Hoogvliet. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op een van de supers en raadpleeg of de super de deuren geopend heeft. Is de super al dicht? Geen paniek! Je kunt op jouw tijd gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Ook interessant: Supermarkt walsbets

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Wandre?

Sta je voor een dichte supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de regio Luik vinden we meer en meer supers die bij je thuiskomen. Alles wat je nodig hebt; Zoet zachte drop en/of Producten voor het huishouden van merken als Gliss Kur of La Baleine wanneer jij wil thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Meesetal heb jij je bestelling voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supers bij jou in de buurt

Alle openingstijden op 1 plek

Ook de online supers

Check de beste aanbiedingen

* Tip: → Bekijk online supermarkten in de provincie Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt walhain.

Pick Up Point Wandre

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgers? In dat geval is een pick-up point in Wandre erg relevant voor jou. Jij profiteert dan van de meerwaarde van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Reisartikelen t/m Overigeazijn en artikelen van onder andere The Glenlivet en Doesburgsche, kun je gemakkelijk afhalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Hint: chronisch tijdgebrek? Koop dan zo’n ambachtelijke maaltijd als Forel met limoen en amandel, Rundvlees in uienjus, doperwten en aardappelpuree of Asperge beenham schotel. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en geniet van een heerlijk diner.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Wandre

Leave a Comment