boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Wambeek

Zoek je de beste supermarkt in Wambeek? Nieuwsgierig welke super nu geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina vind je alle belangrijke data betreffende supermarkten in Wambeek. Moeiteloos boodschappen zoals Gebraden gehakt, Foundation en Baby of boodschappen van vertrouwde merken als Double Dutch en Gulden Draak via internet bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook actuele informatie over de nieuwste trend: online je boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 10 bezoeken in de maand. De uitgaven bedragen al gauw €22,50 per bezoek. Populair is op dit momentde supermarkt waar je online kan bestellen. Steeds meer huishoudens bezoeken de internet-supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Benieuwd welke super vanavond nog open is? Bij welke winkels kan ik op zondag boodschappen doen? En ook handig: welke super bezorgt bij mij thuis?Onderaan vind je alle supermarkten. Klik op een shop en zoek naar bruikbare informatie. [jobs location=Wambeek-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Wambeek

Welke supermarkt is nu open in Wambeek?

Op dit moment een supermarkt vinden om te shoppen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij bedrijven als Jumbo, Coop, Plus, Spar en natuurlijk Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde verhaal voor filialen van Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Meestal kan je hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie kun je supermarkten bekijken die zich vlakbij bevinden.Maak een keuze en ontdek of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Is de super al dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Jij kan de hele dag door online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Zie het blok hiernaast. Nu ook online: alles over Supermarkt walhain-saint-paul

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Wambeek?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Vlaams Brabant vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Vruchtensappen en Chips in koker van erkende merken als Gavi en/of GB handig thuis afgeleverd. Dat is toch geweldig? Vaak kies je zelf tussen de bezorgservice of het pick-up point. Meesetal heb jij alle boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Check alle supermarkten

Vind openingstijden

Ook de online supers

Bekijk alle acties

* Let op: → Bezoek direct online supermarkten in de streek Vlaams Brabant. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt wakken.

Pick Up Point Wambeek

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Wambeek ideaal voor jou. Jij profiteert dan van het comfort van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een moment dat jou uitkomt. Alles van Deorollers t/m Fruitmelk dranken en spullen van bijvoorbeeld Buitoni of D&G, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Mis dit niet: chronisch tijdgebrek? Kies dan ook voor een ambachtelijke maaltijd als Gegratineerde griet met kaas en mosterd, Macaroni met kaas of Spinazie à la crème met champignons. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Wambeek

Leave a Comment