boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Waillet

Boodschappen doen bij een supermarkt in Waillet? Erachter komen welke supermarkt nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Op Supermarktvergelijken.com tref jij alle relevante gegevens met betrekking tot supermarkten in Waillet. Vandaag nog boodschappen als bijvoorbeeld Handcreme, Vissticks en Pannenkoeken of boodschappen van geliefde merken als Le Val en Francona via internet bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook actuele informatie over opties m.b.t. online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 120 bezoeken per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €35 tot €40 per bestelling. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Steeds meer boodschappers bestellen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke super op dit moment geopend is? Bij welke winkels kan ik met de feestdagen boodschappen doen? En ook handig: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Beneden tref je de winkels. Tik op een zaak naar keuzen en spot belangrijke gegevens. [jobs location=Waillet-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Waillet

Welke supermarkt is nu open in Waillet?

Meteen belangrijke boodschappen nodig? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment open? Ideaal: veel shops in de omgeving hebben zeer klantvriendelijke openingstijden. Bij filialen van Albert Heijn, Coop, Plus, Jumbo maar ook Aldi en/of Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor supermarkten als Hoogvliet. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Handig: je kunt daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Scroll naar boven, daar ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en check of de super momenteel open is. Niet meer open? Schrik niet. Jij kan de hele dag door bestellen bij een van de online supers. Werkt dat ook voor mij? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Check ook alles over Supermarkt waasmunster

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Waillet?

Is de winkel niet geopend? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van Namen zijn er steeds meer supers die thuisbezorging bieden. De meeste artikelen als Sushi benodigdheden en Zoete drop van top-merken als Amelia en/of JEFI vlug en voordelig thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Je kan zelfs kiezen tussen bezorgen of afhalen. Bij veel supers heb je je bestelling verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vergelijk alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Boodschappen winkels online

Bespaar op de kassabon

* Mis dit niet: → Bezoek direct online supermarkten in en rondom Namen. Of lees meer over Online supermarkt waarmaarde.

Pick Up Point Waillet

Direct online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Waillet erg relevant voor jou. Je geniet dan van het grote gemak van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt wanneer jij wilt. Boodschappen zoals Servetten t/m Olijven speciaal en producten van topmerken als Dream of Dolcezze & Sapori, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Goed om te weten: schiet koken er bij jou vaak in? Koop dan zo’n magnetronmaaltijd als Gevulde eieren met zalm, Erwtensoep met rookworst of Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree. Koken is niet nodig, even opwarmen en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Waillet

Leave a Comment