boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Waha

Op zoek naar een supermarkt in Waha? Direct achterhalen super vandaag geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Onderaan de pagina tref je alle bruikbare data betreffende supermarkten in Waha. Snel en eenvoudig boodschappen zoals Afbakstokbrood, Basmati rijst en Kant en klaar maaltijdsalade of producten van bijvoorbeeld Miracoli en Sacla online bestellen en bezorgen? Jij checkt hier ook meer gegevens over opties m.b.t. boodschappen doen bij de online supermarkt en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 10 bezoeken in de maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €30 per bezoekje. Een hype is momenteel de internet-supermarkt. Steeds meer Nederlanders kopen de boodschappen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Weten welke super momenteel geopend is? Bij wie kan ik op zondagen boodschappen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina tref je supermarkten in jouw eigen regio. Maak een keuzen uit de shops en bekijk belangrijke gegevens. [jobs location=Waha-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Waha

Welke supermarkt is nu geopend in Waha?

Snel boodschappen inslaan? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment geopend? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij locaties van Spar, Plus, Jumbo, Albert Heijn en bijvoorbeeld Lidl en Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde geldt voor filialen van Dekamarkt. Met name bij de grote filialen. Meestal kan je hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Scroll naar boven, daar ontdek jij supermarkten in jouw directe omgeving. Klik op jouw voorkeur en bekijk op dit moment open is. Al gesloten? Schrik niet. Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Kan ik dat ook? Rechts tref je aanvullende details. Bekijk ook alle info over Supermarkt waasmont

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Waha?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Dankzij het internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de buurt van Luxemburg merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Mie en Pilsener bier van welbekende merken als The Irishman en/of Beyerlander wanneer jij wil thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Vaak kies je zelf tussen de bezorgservice of het pick-up point. Bij de meeste supers heb jij de gehele bestelling de volgende dag in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Check alle supermarkten

Vind openingstijden

Boodschappen webshops

Check de beste aanbiedingen

* Let op: → Zoek online supermarkten in de provincie Luxemburg. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt waarloos.

Pick Up Point Waha

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorger? Dan is een supermarkt pick-up point in Waha een bruikbaar alternatief. Jij benut dan de vele voordelen van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles wat je nodig hebt, van Tortilla t/m Seroendeng en goederen van merken als Alesie en Al Capone, haal jij gewoon af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Hint: schiet koken er bij jou vaak in? Probeer daarvoor zo’n kant-en-klaar maaltijd als Visflensjes, Varkensvlees met appel in saus of Hete Bliksem met een speklapje. Koken is niet nodig, even opwarmen en geniet van een heerlijk diner.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Waha

Leave a Comment