boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Waanrode

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Waanrode? Nieuwsgierig welke supermarkt op dit moment open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hieronder vind je alle relevante details rondom supermarkten in Waanrode. Zonder problemen boodschappen als bijv. Rookvlees, Kalfsvlees en Rosbief of supermarkt-producten van erkende merken als Jordans en Trimbach online kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook bruikbare data over de nieuwste trend: boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De supermarktbon ligt al gauw op €22,50 per bezoekje. Een interessante trend is de internet-supermarkt. Al honderden consumenten maken er gebruik van, en laten de boodschappen thuis afleveren. Nieuwsgierig welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondag de boodschappen bestellen? Ook belangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Onderaan bekijk de verschillende aanbieders. Maak een keuzen uit de shops en doorzoek meer details. [jobs location=Waanrode-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Waanrode

Welke supermarkt is nu geopend in Waanrode?

Vanmiddag of vanavond nog de supermarkt bezoeken? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: de supers hier hebben flexibele openingstijden. Bij filialen van Spar, Jumbo, Albert Heijn, Plus en bijvoorbeeld Lidl en Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Jan linders. Met name bij de grote filialen. Meestal kan je hier tot laat in de avond nog shoppen. Scroll naar boven, daar tref je alle supermarkten in jouw directe omgeving. Selecteer een supermarkt en ontdek op dit moment open is. Niet meer open? Maak je niet druk. Je kan nu 24/7 boodschappen doen via internet. Meer weten? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt vresse-sur-semois

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Waanrode?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van Vlaams Brabant vinden we meer en meer bezorgservices. Alle denkbare boodschappen zoals Speculaas en/of Spread van erkende merken als Formule W en Van Delft eenvoudig aan huis bezorgd. Hoe handig is dat? De keuze is aan jou: bezorgen of afhalen. Bij veel internet-supers heb je de gehele bestelling de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt aan huis

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Boodschappen winkels online

Vind de voordeligste supermarkt

* Handig: → Zoek online supermarkten in de streek Vlaams Brabant. Of bekijk handige info over Online supermarkt vrasene.

Pick Up Point Waanrode

Wil jij ook online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgers? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Waanrode wat voor jou. Jij profiteert dan van de pluspunten van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt wanneer jij wilt. Alles wat je nodig hebt, van Glutenvrije tot Bleekmiddel en artikelen van topmerken als Clos de Paulille en Viña Albali, haal je moeiteloos op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Goed om te weten: ontbreekt het je aan tijd? Ga in dat geval voor een warme maaltijd als Pittige gamba’s met mangodressing, Pasta carbonara of Broodje Beenham Salade. Een kwestie van eventjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet wachten op een bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Waanrode

Leave a Comment