boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Voroux-lez-Liers

Meteen shoppen bij een supermarkt in Voroux-lez-Liers? Nieuwsgierig welke super nu geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze pagina tref jij vergelijkingen en feiten over de supermarkten in Voroux-lez-Liers. Moeiteloos boodschappen als bijvoorbeeld Huishouden en huisdier, Pizza’s en Vissticks of items van topmerken als Creme of Nature en Amelia online kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook meer tips over de nieuwste trend: de boodschappen online bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 – 12 keer per maand De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 tot €30 per bezoek. Populair is op dit momentde internet-supermarkt. Opvallend veel boodschappers kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Wil jij weten welke super momenteel geopend is? Waar kan ik met kerst of pasen shoppen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Onderaan check je alle supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en check meer details. [jobs location=Voroux-lez-Liers-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Voroux-lez-Liers

Welke supermarkt is nu open in Voroux-lez-Liers?

Op dit moment een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Spar, Coop, Albert Heijn of bijv. Lidl en/of Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Ook het geval voor supers als Hoogvliet. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Bovenaan deze pagina vind je supermarkten die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en lees meer over op dit moment open is. Niet meer open? Geen nood. Je kunt op jouw tijd online boodschappen doen.De voordelen? Lees verderop meer over deze service. Ook interessant: Supermarkt voneche

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Voroux-lez-Liers?

Is de supermarkt gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In en rondom Luik kun je kiezen uit meerdere supers die de boodschappen thuisbezorgen. De meeste artikelen als Cacao of Hartig van A-merken als Chamois d’or en/of &samhoud eenvoudig aan huis bezorgd. Hoe handig is dat? Vaak kies je zelf tussen bezorgen of afhalen. Bij veel internet-supers heb je de boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Redenen voor het gebruik van de supermarkt aan huis

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind en vergelijk alle supers

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Bespaar op de kassabon

* Advies: → Bekijk online supermarkten in de buurt van Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt vogenee.

Pick Up Point Voroux-lez-Liers

Wil jij ook online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Voroux-lez-Liers een uitkomst. Jij profiteert dan van het comfort van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Boodschappen zoals Ananas en mango en kiwi tot Filet Americain en artikelen van welbekende merken als Libresse en Fria, kun je gemakkelijk afhalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip van onze kant: houd je niet van koken? Probeer daarvoor zo’n warme maaltijd als Broodje haringsalade, Verse komkommersalade of Broodje Speenvarkenspek. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Voroux-lez-Liers

Leave a Comment