boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Voorde

Op zoek naar een supermarkt in Voorde? Benieuwd welke supermarkt vandaag geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hier vind jij alle bruikbare gegevens m.b.t. supermarkten in Voorde. Meteen boodschappen zoals Pleisters, Gekookte worst en Kipsaté of boodschappen van merken als Meesterstuk en Los Cisnes online bestellen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook actuele details over de trends rondom online je boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 a 3 keer per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 tot €30 per aankoop. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Al honderden boodschappers gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Benieuwd welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke winkels kan ik tijdens speciale dagen mijn inkopen doen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Onderaan ontdek je alle supermarkten in jouw omgeving. Kies een geschikt bedrijf en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Voorde-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Voorde

Welke supermarkt is nu open in Voorde?

Op dit moment boodschappen inslaan? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Een groot voordeel: de lokale supermarkten hanteren klantvriendelijke openingstijden. Bij locaties van Plus, Albert Heijn, Coop, Jumbo of bijv. Aldi en de Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Dit is niet anders voor supers als Hoogvliet. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Meestal kan je hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Hierboven ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Kies een winkel en check of de winkel open is of niet. Al gesloten? Schrik niet. Je kunt op jouw tijd online boodschappen doen.De voordelen? Zie het blok hiernaast. Nu ook online: alles over Supermarkt voeren-fourons

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Voorde?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de regio Oost-Vlaanderen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Kipfilet en/of Rundervink van geliefde merken als Baron Otard en Montal simpelweg bij jou thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Maak een keuze voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Niet zelden heb jij je bestelling voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vergelijk alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Webshops van supers

Bekijk alle acties

* Tip: → Vind online supermarkten in de buurt van Oost-Vlaanderen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt vlissegem.

Pick Up Point Voorde

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgdienst? In dat geval zijn de pick-up points in Voorde erg relevant voor jou. Jij profiteert dan van het gemak van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt wanneer jij wilt. Alles van Sladressing tot Koken en goederen van onder andere Hubba Bubba en Axa Liggi, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Tip: houd je niet van koken? Ga in dat geval voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Tempura van tongschar met tomaatsalsa, Runderstoofpotje, groentemix met kalkoenblokjes en aardappelpuree of Broodje Salami. 10 minuutjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Voorde

Leave a Comment