boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Vleteren

Zoek je de beste supermarkt in Vleteren? Benieuwd welke supermarkt momenteel geopend is, of waar een koopzondag is? Hieronder tref jij vergelijkingen en info betreffende supermarkten in Vleteren. Nu boodschappen als Uitnodigingen, Kaassoufflés en Grilworst of artikelen van geliefde merken als Ferrero en Zwan via internet inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Jij checkt hier ook meer details over de trends rondom online boodschappen bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 12 bezoekjes per maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €27,50 per aankoop. Wat sterk in opkomst is, is zeker ook de online supermarkt. Al duizenden supermarkt-bezoekers gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt vanavond nog open is? Waar kan ik op een feestdag shoppen? Ook belangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina ontdek je alle supermarkten in jouw omgeving. Maak een keuzen uit de shops en spot praktische details. [jobs location=Vleteren-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Vleteren

Welke supermarkt is nu open in Vleteren?

Vanmiddag of vanavond nog een bezoekje aan de super brengen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu geopend? Ideaal: de supers hier hebben ruime openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Jumbo, Coop, Albert Heijn of bijv. Lidl en de Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Ekoplaza. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Hierboven tref je alle supermarkten dicht bij jou in de buurt. Maak een keuze en ontdek of de winkel open is of niet. Dicht? Niet getreurd. Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Zie het blok hiernaast. Bekijk ook alle info over Supermarkt vivegnis

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Vleteren?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. Om en nabij West-Vlaanderen merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Vrije uitloop eieren of Koude borrelhapjes van top-merken als 8×4 en/of Polderkaas simpel en snel thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: bezorgen of afhalen. Meesetal heb jij de boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De voordelen van desupermarkt bezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen winkels online

Vind de voordeligste supermarkt

* Goed om te weten: → Check alle online supermarkten in de provincie West-Vlaanderen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt vise.

Pick Up Point Vleteren

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op een bezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Vleteren een uitkomst. Jij benut dan het gemak van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. Boodschappen zoals Nederlandse mixen t/m Lemon en lime dranken en spullen van A-merken als Ajax en Pattex, haal je moeiteloos op bij het supermarkt afhaalpunt. Hint: geen tijd om te koken? Kies dan ook voor een koelverse maaltijd als Gebakken schol met preistamppot, Kip tikka massala, basmatirijst of Broodje Oude Kaas. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Vleteren

Leave a Comment